Ugrás a fő tartalomra

Teszt: Aden - Terrakotta Melange No. 2. wet&dry szemhéjpúder

Az ADEN márka hallatán igen sokan a körömlakkokra asszociálnak, pedig egész sminkpaletta (szemhéjpúder, szájfény, szempillaspirál, stb.) áll rendelkezésünkre, hogy szépen kiemeljük velük az arcunk egyes részeit. Ebben a bejegyzésben a márka mono szemhéjfestékét mutatom be, a Terrakotta Melange No. 2-es árnyalatban:


Egy erős, felpattintós műanyag tégely rejti ezt a csodás, márványmintás, bronzos-narancsos, ezüst csillámokkal telerakott szemhéjpúdert, mely napsütésben talál igazán magára. 5 gramm szemfestéket rejt a tégely, melyet igen könnyen felvesz az ecset.


Baloldalon szemhéjalapozóra (ArtDeco), jobb oldalon pedig alap nélkül húztam 1-1 csíkot, én már itt sem éreztem szükségesnek, hogy benedvesítsem ezt a mono-t, önmagában is kellően intenzív színeket és kicsit sem visszafogott csillogást ad:Önmagában kentem fel, 3-4 ecsetvonással került fel ez a mennyiség a szemhéjamra, a Terrakotta Melange kettes számú üdvöskéjét semmilyen más szemhéjpúderrel nem kombináltam, szempillaspirálnak is csak egy barna MaxFactort dobtam fel, hogy semmi, csodapillákat varázsoló eszköz ne vonja el a figyelmet tesztalanyunkról:


Rendkívül erősen tapadt bele a por a szemhéjalapozóba, a tűző napsütésben erőlködnöm kellett, hogy csukva tartsam a szemem, így a belső szemzugban igencsak ráncolódik, de még ekkor sem potyogott le, kizárólag a felvitelkor hullott a szemem alá egy kevés - ezt nem is söpörte le, hogy Ti is láthassátok, mennyire terítik be a lehulló szemcsék a szem alatti területet.
A felvitt szemhéjpúder 6 óra múlva sem ráncosodott vagy mászott le a szemem alá, nagyon kis megbízható és ragyogó szemhéjpúderrel hozott össze a sors (az egyetlen MAC mono-m nem csak felvitelkor, de napközben is potyog, ugyanolyan szemhéjalapozóba ütögetve).

A szemhéjpúderre jelenleg "csak" 5% kedvezmény van a Shopline webáruházban, teljes áron 1.145 forintba kerül, de szerintem ezzel még a tortáim tetejét is beszórhatnám, annyira nem akar fogyni a kicsike :) Nagyon köszönöm, hogy rendelkezésemre bocsátották tesztelésre a fenti terméket, a bronzos sminkjeim hosszú idő után végre nem csak a Maybelline Color Tattoo On and on bronze felviteléből fognak állni :PNézzetek körül a Shopline-nál, mert egyrészt dekorkozmetikai cikkeket is árul, másrészt folyamatosan adagolja a jobbnál jobb akciókat!Szeretitek az ADEN márkát? Mekkora részét képezi a készleteiteknek?

Pusza: Reni


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.