Teszt: Aden - Terrakotta Melange No. 2. wet&dry szemhéjpúder

Az ADEN márka hallatán igen sokan a körömlakkokra asszociálnak, pedig egész sminkpaletta (szemhéjpúder, szájfény, szempillaspirál, stb.) áll rendelkezésünkre, hogy szépen kiemeljük velük az arcunk egyes részeit. Ebben a bejegyzésben a márka mono szemhéjfestékét mutatom be, a Terrakotta Melange No. 2-es árnyalatban:


Egy erős, felpattintós műanyag tégely rejti ezt a csodás, márványmintás, bronzos-narancsos, ezüst csillámokkal telerakott szemhéjpúdert, mely napsütésben talál igazán magára. 5 gramm szemfestéket rejt a tégely, melyet igen könnyen felvesz az ecset.


Baloldalon szemhéjalapozóra (ArtDeco), jobb oldalon pedig alap nélkül húztam 1-1 csíkot, én már itt sem éreztem szükségesnek, hogy benedvesítsem ezt a mono-t, önmagában is kellően intenzív színeket és kicsit sem visszafogott csillogást ad:Önmagában kentem fel, 3-4 ecsetvonással került fel ez a mennyiség a szemhéjamra, a Terrakotta Melange kettes számú üdvöskéjét semmilyen más szemhéjpúderrel nem kombináltam, szempillaspirálnak is csak egy barna MaxFactort dobtam fel, hogy semmi, csodapillákat varázsoló eszköz ne vonja el a figyelmet tesztalanyunkról:


Rendkívül erősen tapadt bele a por a szemhéjalapozóba, a tűző napsütésben erőlködnöm kellett, hogy csukva tartsam a szemem, így a belső szemzugban igencsak ráncolódik, de még ekkor sem potyogott le, kizárólag a felvitelkor hullott a szemem alá egy kevés - ezt nem is söpörte le, hogy Ti is láthassátok, mennyire terítik be a lehulló szemcsék a szem alatti területet.
A felvitt szemhéjpúder 6 óra múlva sem ráncosodott vagy mászott le a szemem alá, nagyon kis megbízható és ragyogó szemhéjpúderrel hozott össze a sors (az egyetlen MAC mono-m nem csak felvitelkor, de napközben is potyog, ugyanolyan szemhéjalapozóba ütögetve).

A szemhéjpúderre jelenleg "csak" 5% kedvezmény van a Shopline webáruházban, teljes áron 1.145 forintba kerül, de szerintem ezzel még a tortáim tetejét is beszórhatnám, annyira nem akar fogyni a kicsike :) Nagyon köszönöm, hogy rendelkezésemre bocsátották tesztelésre a fenti terméket, a bronzos sminkjeim hosszú idő után végre nem csak a Maybelline Color Tattoo On and on bronze felviteléből fognak állni :PNézzetek körül a Shopline-nál, mert egyrészt dekorkozmetikai cikkeket is árul, másrészt folyamatosan adagolja a jobbnál jobb akciókat!Szeretitek az ADEN márkát? Mekkora részét képezi a készleteiteknek?

Pusza: Reni


Megjegyzések

Megjegyzés küldése