Nail(land) of the day: Welcome, Santa!

A hidegek már röpködnek odakint, eléggé cidrire váltott az időjárás, így tökéletes a klíma ahhoz, hogy a Mikulás megérkezzen hozzánk jövő héten, a jól bejáratott, öreg szánján. A körmeimre egy bogyigyümi és egy (számomra) tavaszi, glitteres, ciklámen fedőlakk házasításából varázsoltam egy Mikulásváró manikűrt, szerintem ez még a nagyszakállúnak is tetszene.
"...van zsákodban minden jó,
körömlakk- és lemosó..."A manikűr alapszínét két réteg adja meg a Barry M Pomegranate árnyalatú lakkjából, amely annyira pigmentált, hogy már egyetlen rétegben is tökéletesen, csíkozódás nélkül fed, de télvíz idején még anyukáink is azt mondják, hogy fontos a réteges öltözködés, így én is rétegeztem az alapszínt. A Pomegranate csodásan és gyorsan szárad, tényleg egy élmény vele lakkozni!
A tetején lévő csillogást egyetlen réteg adja a MakeUpRevolution márka Streetcar Desire néven futó, ciklámen glitteres és csillámos fedőlakkjából, mely ezzel a markáns, bordó színnel egyesülve igazi ünnepi fényeget csalogat a körmökre - mondhatnám, hogy már csak a hóesés hiányzik :)
A manikűr elkészítésében közreműködtek:

Barry M - Gelly Hi-Shine: Pomegranate
MakeUpRevolution: Streetcar Desire
Várjátok már a Mikulást? Csokit vagy virgácsot fog Nektek hozni? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Imádtam ezt a manikűrödet, élőben is csodás volt :) Az átköltött versikéért meg pirospont! :D

  VálaszTörlés
 2. Ó, mennyire szép ez a manikűr, nagyon illik ehhez az időszakhoz! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik! :)

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy bejön Neked! :)

   Törlés
 4. Ez csodaszép! és a versike is átírva, megnevettetett! :))

  VálaszTörlés
 5. Vicces neve van a MUR lakknak, a lakkozásod pedig továbbra is tetszik. Ja, és a Noirt üdvözlöm, mondd meg neki, hogy a szerelmem töretlen :-D

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése