Ugrás a fő tartalomra

Music favourites: final countdown

Már csak két hétig melegítem a székemet a jelenlegi munkahelyemen, utána szabad leszek mint a madár, izgi! :D Addig is szépen válogatom azokat a zenéket, amelyek valamelyest tudnak motiválni, ezekben a rendkívül lassan múló órákban:


Ezt a muzsikát órákig el tudnám hallgatni, teljesen el tudja lazítani a megfeszült idegpályákat, vagyis ha a melóhelyi stressz miatt az agyvérzés kerülget, hallgasd ezt:
Némiképp ütemesebb, de még mindig a lazítunk kategóriában marad:
Annak ellenére, hogy a zeneszámban konkrétan azt hallom, hogy fürdés közben valaki almát eszik, egész jó ez a muzsika:
Ennél a zenénél tényleg azt érzem/hallom, hogy jön a tél: csak kinézek az ablakon és bámulom a tájat:
Ütemesen szállós:
Nem tudok elszakadni a filmektől, ezt a muzsikát én egy film zárójelenetében - amikor mindenki tanult az esetből és megy a dolgára/a forgatókönyv szerinti útjára lép - hallanám szívesen:
Jennifer Hudson már a Szex és New York filmben megnyert magának, a hangja pedig szuper és erőteljes:
Hmmmmmm, ideje lenne visszaszoknom a bulizásra. A hétvégi Beauty Trend Fórum sminkversenyén is az Aranykor volt a téma, tényleg születtek olyan alkotások, hogy már-már azt hittem, hogy statiszta vagyok a Nagy Gatsby című filmben (nem, még mindig nem szeretem a mozifilmet):
Ha már Gatsby, mocskosul szívbemarkoló ez a Lana Del Rey szám, nagyon jól össsze van rakva:
,
Meséljetek, miket hallgattok mostanában?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. A Gatsby zenéit úúúgy imádom. :) Meg a filmet is és a könyvet is. :)
  Én ma Birdy-t hallgattam. :)

  VálaszTörlés
 2. Mi az oka a valtasnak? Ha nem titok, ha szabad leszel, akkor hogyan tovabb? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A cégem áttelepül, de én nem költözöm velük. Egyelőre alvást tervezek. Sokat :P

   Törlés
 3. Habár még nem láttam a Gatsby-t, a zenéi nagyon bejönnek. A Lana számra fogok idén szólót táncolni többek között :P

  VálaszTörlés
 4. Az első videó kezdőképénél a reakcióm: Csillagkapuuuuuu!!! :-D

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.