Kiket követek Instagramon: macskuszok

On-lányságomat az Instagram felületére is kiterjesztettem, itt azonban jó pár emberkét és állatkát magam is követek, első körben megmutatom, kik azok a virtuális háziállatkáim, akiket napközben követek, amikor nincsen velem a négy saját macskám (szcöhh, mintha azok nem lennének elegen rosszak, amikor hazaérek :D):Mochi_the_leopard: igéző tekintet tartozik egy örökmozgó, csodaszép mintázatú cickamicchez, akivel mindig történik valami:Peeta_the_bengal: bengáli cickákból sosem kaphatunk eleget, itt pedig kettőt is kapunk belőlük, mégpedig Peeta-t és Tobi-t:Ugly_fat_cat: szerintem a felhasználónév mindent elmond ahhoz, hogy szinte azonnal követője legyen az ember, azonban szerintem ez a cica szép és cuki, nem pedig csúnya:Jd_kitten: JD örökbefogadását egy másik Instagram accounton kísérhettem figyelemmel, ő, a vöröses színekkel bíró testvére és gyönyörűséges anyukájuk egy amerikai menhelyre kerültek, ahol gyönyörűen erőre kaptak és egészségesen és reményekkel telve várták az örökbefogadást. Nos, az egyik testvérke önálló Instagram fiókot kapott az újdonsült gazdijaitól:Frukaninsen: a barna cicc 90%-ban úgy néz ki, mint a Mokka cicám és egy hasonlóan jóképességűvel van összezárva, aki fehér kivitelben osztozik társával a mindennapok kihívásaiban:Cheetomosquito: ez a homlokon f*som tekintet ez nálam mindent visz, imádom ezt a macsekot! :)Themaxsociety: ebben a macskában egy ember van elveszve. Olyan kifejező a tekintete, hogy én már lassan azt várnám, hogy megszólaljon:Realgrumpycat: szerintem a lefelé görbülő szájú ciccet senkinek sem kell bemutatnom :) Olyannyira népszerű ez a macsek, hogy még Disneyland-ben is járt, sőt még roadshow keretében Amerikát is bejárta!Scrapplemonster: hűűű, az én Mokkaciccem is tud így nézni, amikor lemegy nála a redőny! :DVenustwofacecat: hát hogy is mondjam, félúton elfogyott a festékanyag és így született meg ez a különleges kombináció, amely lélegzetelállító: a cicka arcának egyik fele fekete és zöld a szeme, a másik pedig vöri, kék szemmel! :)Percyandgang: most egy ilyen kép után magyarázzam, miért követem? :PStuffmelikey: odatámasztja a mancsait is az ablakhoz, csak hogy minél nagyobb felületen érje a meleg napsütés, kéééééész! :DMspollypockets: Polly és Paisley mindennapjait követhetjük nyomon az Instás fiókjukon keresztül, elképesztően bájosak ezek a cickák! :)

Nala_cat: japán gazdija ebből a cuki cicából az egyik kedvenc, virtuális macsekomat faragta: kissé rövidlábú (tenyésztés, ugye), kissé bangyi, de pont ezek miatt annyira de annyira zabálnivaló! Ja, és saját webshopja is van:Colonelmeow: nem szép dolog kinevetni bárkit is a kinézetéért, de ez a szárítógépből frissen kikerült macsek valami eszméletlenül vicces és cuki! :)Lindy_the_cat: vérbeli rosszcsont egy bájos pofival társítva:Oskar_the_blind_cat: Oskar egy sajnálatos genetikai betegség folytán szemek nélkül született, de szerencsére a többi érzékszerve fantasztikus érzékkel működik. Pár hónapos korában, egy farmról fogadták örökbe jelenlegi gazdijai, ott is boldogan éldegélt Oskar, bogarakat kergetett és kapta el őket a levegőben, de mostani helyén sem unatkozik, sőt! Társaként Klaus vigyáz rá és mesél neki a látható világról és vigyáz Oskarra - megható és imádnivaló páros!!! :)Cats_of_instagram: a gyűjtőoldalt hagytam a végére, itt mindig belefuthatunk egy-egy következő jelöltbe, akinél rányomhatunk a követés gombra:

Meséljetek, Instagramon milyen állatkákat követtek? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Jaj ez a másszínű macsek de édes, nem is láttam még ilyet! :O Meg a leopárdmintás is decuki..meg..meg..mindegyik! Köszi, élveztem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hehe, örülök, hogy bejönnek ezek a ciccek! :D

   Törlés
 2. A macskákon kívül a rövid, de velős bemutatásokon is jót derültem, :)

  VálaszTörlés
 3. A szárítógépes macskát lehet én is követném ha lenne instám :D

  VálaszTörlés
 4. Venus annyira cuki. *.*
  Azt hiszem gyorsan rányomok minden cicmónál a követés gombra.
  Grumpy-nak pedig még karácsonyi filmje is lesz. :D

  VálaszTörlés
 5. Jááájj de imádom Nala-t :)! Én is követek pár macsekot, ami vicces, mert amúgy nem vagyok nagy macskás, de instán imádjuk nézegetni őket a férjemmel :). Kedvencem Rokut (@rokuthecat), iszonyat jópofa kis vágott fülű cica, meg aztán @elfie_gimli, @macchacat és @millathecat :).

  VálaszTörlés
 6. én csak Nala-t követem, de néha ő is sok...főleg amikor már párnában meg kitűzőben meg ilyesmiket szerepel :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, a gazdija egész webáruházat hozott létre, a csokornyakkendőitől kész vagyok! :D

   Törlés
 7. Schrödinger is úgy alszik a szekrény mellett, hogy kitámasztja a mancsaival, csak hát mire lefotóznám, biztosan átmozdul mindig :-D

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése