Inspirációs képválogatás

Szeretem, amikor életem során kéz a kézben jár az extra nagy boldogság és az extra szívás, tényleg sosem engedik el egymás kezét és ez olyan lélekmelengető...amúgy meg az elvagyok-tartományban mozgok a napok többi részében, aztán ha valami szuper örömhír ér, akkor tutifix, hogy 24 órán belül a mérleg másik nyelve is kibillen és akkor egyensúlyba kerül a kozmosz. Kerüljetek Ti is egyensúlyba képnézegetés közben:Varázscsizmi, kell!
Mostani háttérképem:Ezeket a kardigánokat nekem találták ki:Nem rossz... :PSportos és elegáns egyben:Mindjárt elsírom magam, olyan gyönyörűséges:Terítőminta :PPfff, csak két pohárral készült? Nagyon szegényes a felhozatal...:Imádom a nyakláncát és a lapos hasát:Ki akar beköltözni ebbe az ingatlanba? Énénénénénénénénénénénénénén!!!
Luv itttt:Spagetti, fenyőmag...végem...:A haj, a cicaszemek, a kardigán, a farmer...:Cukedli:
Jó a szoknyád, hallod:Jut eszembe, mennem kell kávézni. Mindjárt jövök:Visszatértem! Csodás hullámok:Kagylómánia vs. iránytűmánia:Valamiért nagyon megfogott ez a karkötő:Hát ha mezítláb kell mászkálni ebben, a természetellenesen zöld fűben, ám legyen:Úúúgy szeretek fürdeniiiiiiii!Cool&ripped:Nem akarom tudni, mennyire finom lehet ez a torta a valóságban:Még mindig jól mutat a feketével párosítva a neonszín:Kastélytapétás mani:Adsza a kardigánod:Legyen az életem legnagyobb problémája, hogy melyik oldalról lépcsőzzek fel, jó? :PÓ, micsoda cuki, nyári rucika!Édes. Jó. Istenkém.


Meséljetek, Nektek hogy telik ez a hét?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. A kastélytapétás mani, a varázscsizmi és a kagylós kép a kedvenceim. :)

  VálaszTörlés
 2. Ez a hét picit stresszes, de próbálok átlendülni rajta, és bízom benne, hogy minden rendbe fog jönni.
  I-M-Á-D-O-M ezeket a képeket! *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon drukkolok Neked, hogy rendbe jöjjenek a dolgok!!!!!
   :)

   Törlés
 3. Hát megint kész vagyok, kb. a fürdőző kutyutól kezdve MINDEN tetszik. Én is küzdenék a lépcsőzési problémával szívesen :-D

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése