Chloe Spring/Summer 2015 Fashion Show

Érdekes kontrasztot ad a légies, könnyed, spagettipántos ruhák találkozása a maszkulin jegyeket magán hordozó, férfias gombokkal és szigorú vonalvezetéssel megalkotott overálok találkozása ezen a kollekción belül. Elsőként azt gondolná az ember, hogy falatnyi csipkeruhák fognak végiglejteni a kifutón, melyek a kulacs formájú táskákkal egyetemben egyből a szentendrei Skanzent juttatják eszembe, aztán a kecses egyhangúságot azonnal megtörik ezek a kissé férfias darabok. Tovább is erősítik ezt a vonalat a gladiátor szandálokkal, melyek még mindig nem nagy kedvenceim, maradok a sima, egyszerű saruknál - már ha lehet választani.

A színeknél előszeretettel operáltak földszínekkel, a farmerkéket pedig egészen szokatlan nem farmer anyagon viszontlátni, ötletes!

A divatbemutató kapcsán még a zenét emelném ki, ugyanis kellően sejtelmes ahhoz, hogy némi misztikumot vonjon a kollekció köré, mégsem kell annyira a zenére figyelni, mert vittek bele egy falatnyi monotonitást. Én személy szerint zavarónak találom, ha percenként változik a keverőpulton a zene, mind stílusában, mind pedig ütemében, vagy ha zenének adják el azt, amikor rákevernek egy felolvasóestre egy ütemet.

A közönség soraiban nem kisebb nevekkel találkozhatunk, mint Rosie Huntington-Whiteley, vagy Ellie Goulding, fashion bloggerek közül pedig Kayture látható az első sorban.Megjegyzések

  1. 6:48-nál nagyon szép az a barack vagy halvány rózsaszín maxiruha. Ezen kívül 1-2-ben látok még fantáziát. A helyszín viszont nem tetszik, olyan mint valami tornaterem.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése