Ugrás a fő tartalomra

Chloe Spring/Summer 2015 Fashion Show

Érdekes kontrasztot ad a légies, könnyed, spagettipántos ruhák találkozása a maszkulin jegyeket magán hordozó, férfias gombokkal és szigorú vonalvezetéssel megalkotott overálok találkozása ezen a kollekción belül. Elsőként azt gondolná az ember, hogy falatnyi csipkeruhák fognak végiglejteni a kifutón, melyek a kulacs formájú táskákkal egyetemben egyből a szentendrei Skanzent juttatják eszembe, aztán a kecses egyhangúságot azonnal megtörik ezek a kissé férfias darabok. Tovább is erősítik ezt a vonalat a gladiátor szandálokkal, melyek még mindig nem nagy kedvenceim, maradok a sima, egyszerű saruknál - már ha lehet választani.

A színeknél előszeretettel operáltak földszínekkel, a farmerkéket pedig egészen szokatlan nem farmer anyagon viszontlátni, ötletes!

A divatbemutató kapcsán még a zenét emelném ki, ugyanis kellően sejtelmes ahhoz, hogy némi misztikumot vonjon a kollekció köré, mégsem kell annyira a zenére figyelni, mert vittek bele egy falatnyi monotonitást. Én személy szerint zavarónak találom, ha percenként változik a keverőpulton a zene, mind stílusában, mind pedig ütemében, vagy ha zenének adják el azt, amikor rákevernek egy felolvasóestre egy ütemet.

A közönség soraiban nem kisebb nevekkel találkozhatunk, mint Rosie Huntington-Whiteley, vagy Ellie Goulding, fashion bloggerek közül pedig Kayture látható az első sorban.Megjegyzések

  1. 6:48-nál nagyon szép az a barack vagy halvány rózsaszín maxiruha. Ezen kívül 1-2-ben látok még fantáziát. A helyszín viszont nem tetszik, olyan mint valami tornaterem.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.