Ugrás a fő tartalomra

Balmain Spring 2015 - Paris Fashion Week

Egy aránylag szigorú, fekete-fehér monokróm, kockásfüzet-minta és vízszintes vonalak egyvelege jött velem szembe ezen a videón, melyen a Balmain divatház jövő tavaszi kollekcióját láthatjuk. A matekfüzetek kötöttségét és komolyságát az átlátszó betétek teszik könnyedebbé és a ruhát szexissé, mert hát valljuk be, egy matekfüzetről nem ez utóbbi kifejezés jut eszünkbe :)

A bemutatón a Kardashian nővérek féltestvérét, Kendallt is láthatjuk munka közben, ő magas, nyúlánk alkatával a divatvilág ezen terepét célozta meg, legújabb sikerei között könyvelhetjük el, hogy az Estée Lauder reklámarca lett.

Vissza a kollekcióhoz: akinek nem jött be a kockás és csíkos vonal, az megkönnyebbülhetett, mert a tervező a burgundi, királykék és a sárga színeket is belevonta a tervezésbe, ráadásul egy jó adag csillám is a segítségére sietett, így azért jóval könnyebben emészthető ez a kollekció.

Mindig figyelem, hogy milyen elemek térnek vissza újfent, melyek tinikoromban nagy népszerűségnek örvendtek, hát jelentem, a trapézalj és a spagettipánt újra itt vannak köztünk! :) Bár inkább nevezném azt spaghettininek vagy cérnametéltnek, mert olyan kis vékonyka.Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…