Ugrás a fő tartalomra

Balmain Spring 2015 - Paris Fashion Week

Egy aránylag szigorú, fekete-fehér monokróm, kockásfüzet-minta és vízszintes vonalak egyvelege jött velem szembe ezen a videón, melyen a Balmain divatház jövő tavaszi kollekcióját láthatjuk. A matekfüzetek kötöttségét és komolyságát az átlátszó betétek teszik könnyedebbé és a ruhát szexissé, mert hát valljuk be, egy matekfüzetről nem ez utóbbi kifejezés jut eszünkbe :)

A bemutatón a Kardashian nővérek féltestvérét, Kendallt is láthatjuk munka közben, ő magas, nyúlánk alkatával a divatvilág ezen terepét célozta meg, legújabb sikerei között könyvelhetjük el, hogy az Estée Lauder reklámarca lett.

Vissza a kollekcióhoz: akinek nem jött be a kockás és csíkos vonal, az megkönnyebbülhetett, mert a tervező a burgundi, királykék és a sárga színeket is belevonta a tervezésbe, ráadásul egy jó adag csillám is a segítségére sietett, így azért jóval könnyebben emészthető ez a kollekció.

Mindig figyelem, hogy milyen elemek térnek vissza újfent, melyek tinikoromban nagy népszerűségnek örvendtek, hát jelentem, a trapézalj és a spagettipánt újra itt vannak köztünk! :) Bár inkább nevezném azt spaghettininek vagy cérnametéltnek, mert olyan kis vékonyka.Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.