Balmain Spring 2015 - Paris Fashion Week

Egy aránylag szigorú, fekete-fehér monokróm, kockásfüzet-minta és vízszintes vonalak egyvelege jött velem szembe ezen a videón, melyen a Balmain divatház jövő tavaszi kollekcióját láthatjuk. A matekfüzetek kötöttségét és komolyságát az átlátszó betétek teszik könnyedebbé és a ruhát szexissé, mert hát valljuk be, egy matekfüzetről nem ez utóbbi kifejezés jut eszünkbe :)

A bemutatón a Kardashian nővérek féltestvérét, Kendallt is láthatjuk munka közben, ő magas, nyúlánk alkatával a divatvilág ezen terepét célozta meg, legújabb sikerei között könyvelhetjük el, hogy az Estée Lauder reklámarca lett.

Vissza a kollekcióhoz: akinek nem jött be a kockás és csíkos vonal, az megkönnyebbülhetett, mert a tervező a burgundi, királykék és a sárga színeket is belevonta a tervezésbe, ráadásul egy jó adag csillám is a segítségére sietett, így azért jóval könnyebben emészthető ez a kollekció.

Mindig figyelem, hogy milyen elemek térnek vissza újfent, melyek tinikoromban nagy népszerűségnek örvendtek, hát jelentem, a trapézalj és a spagettipánt újra itt vannak köztünk! :) Bár inkább nevezném azt spaghettininek vagy cérnametéltnek, mert olyan kis vékonyka.Megjegyzések