Az ősz színei körömlakkos kihívás: mustársárga/sütőtök

Utolsó állomásához érkezett az Ősz színei körömlakkos kihívás, nagyon köszönöm Thimmykének, nagyon cuki volt ez a heti körmös sorozat, élveztem!
A mai, utolsó szín a mustársárga illetve a sütőtök volt, én pirosra sült tököt tálalok most, narancsmártással, jóétvágyat! :)


A fotózást ezúttal két, igen kedves és idegesítő kolléganőmmel oldottam meg, ugyanis pontosan munkaidőben van elérhető nappali fény, így a kis gépemmel lesétáltam az épület mögött található, parkos részre, és Szilvi+Kinga, mint valami önjelölt stáb, el kezdtek instruálni. Igen hamar leállítottam őket, de csak nem hagyták abba a csicsergést, már kezdték volna összeszedni a kellékeket (falevelek, ágak, stb.), de közöltem velük, hogy már meg is vannak a képek...végül abban sikerült megállapodnunk, hogy semmiképp sem fogom őket stábként alkalmazni, mert végtelenül idegesítőek :D A lelkesedésük azonban messze túlmutatott mindenen, így ezt a bejegyzést nekik ajánlom! :)A Barry M lakkból akár egy vastagabb réteg is elegendő lenne, de én a bizti kedvéért két normál lakkréteget húztam a körmeimre, a Picture Polish viszont három réteges buli volt. Mindkét lakk szépen, viszonylag gyorsan száradt, fedőlakk nélkül száradnak ilyen szép fényesre:

És akkor most jön a koncepció kérem szépen, ugyanis ez a két erőszakos nőszemély azonnal kitalálta, hogy mennyire jól mutatna a mustársárga pénztárcámmal a pózolás, hát beadtam a derekam:

Felhasznált lakkok:
És a Csajszik amiket alkottak:


Megjegyzések

 1. A Barry M valami elképesztő! Csodás!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Barry M mindig odateszi magát lakkban! :)

   Törlés
 2. Ez a 2 szín fantasztikusan mutat így együtt! A pénztárca is nagyon szép! :)

  VálaszTörlés
 3. Jól állnak egymásnak a lakkok. ;)

  VálaszTörlés
 4. Egyszerű, de nagyon szép!:))xx
  Bianka

  VálaszTörlés
 5. Erről a manikűrről a nyári gyümölcsfagyik jutnak eszembe :P

  VálaszTörlés
 6. Nagggyon tetszenek együtt *.*

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése