Sorsolás: kommentelős játék

Lezártam a csendben, itt-ott, lábujjhegyen elhintett kommentelős játékot, a blog születésnapi nyereményjátékától kezdve akik kommenteltek, azok között sorsoltam egy szupi kis nyereménycsomagot, mellyel szeretném megköszönni azt a rengeteg hozzászólást, amelyet Tőletek kapok és melyért rendkívül hálás vagyok! Köszönöm, hogy itt vagytok a blogon, olvassátok az én kis mindennapi szösszeneteimet!!! :)


444 komment volt versenyben, időrendi sorrendben sorba tettem és a 128-at dobta ki a generátor. A nyertes pediiiiiiiiiig:


MEGAERA SZILVI!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))
Szívből gratulálok drága, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot a nyeremény ügyében az njoythestyle@gmail.com címen! Ja, és hogy mit lehetett nyerni? Nos, itt a meglepi csomag, melynek rövidesen Szilvi boldog tulajdonosa lesz:


1 db BelláPierre selyemfényű szemhéjpigment Cocoa árnyalatban
1 db The Body Shop Moringás ajándékcsomag
1 db MaxFactor Xperience ajakbalzsam Red Garnet árnyalatban
Köszönöm szépen, hogy elláttok a hozzászólásaitokkal és hogy ilyen lelkesen olvassátok a blogot, továbbra se legyetek restek kommentelni, mivel megeshet, hogy derült égből lecsap valami újabb ajándékcsomag :P


Az Instagram/Twitter játékot se feledjétek, melynél a blogom kedvenc bejegyzését kell fénykép formájában közzétenni az #njoythestylegiveaway hashtaggel.
Egyelőre igen kevés fotó készült, a nyertes ajándékcsomagjában pedig már egész biztosan lapul majd egy China Glaze körömlakk, az már biztos... :)
Játékra fel, október 20-án este 8-ig várom a fotókat! :)
Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Ah Szilvi mekkora mázlista! Gratulálok! :))

  VálaszTörlés
 2. Te jó ég, köszönöm szépen :D Hogy lehetek ekkora mázlista, mostanában mindenhol nyerek :D Micsoda szuper csomag *.* Hamarosan írok is neked, Renim ^^ Wááá, madarat lehet velem fogatni XD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Erről kizárólag a random.org tehet, de amúgy nincs mit :)

   Törlés

Megjegyzés küldése