Ugrás a fő tartalomra

Oscar de La Renta Spring Summer 2015

Nyugodjék békében a méltán híres tervező, Oscar de la Renta. Aki nem a divat megszállottja és "csak" mindannyiunk kedvenc négyesfogatát követte nyomon, az is találkozhatott a nevével a Szex és New York mozifilmben, személy szerint én ezt a ruhát választottam volna, ha ilyen testalkattal feleségül kértek volna:


A jövő tavaszi esküvői kollekciót már láthattuk, vizsgáljuk meg, hogy a jeles hétköznapokra milyen kreációk születtek.

A tervező egy csodás, romantikus kollekciót álmodott meg nekünk jövő tavaszra, a kollekciót elnézegetve konkrétan hívnám Pierre-t, az inasomat hogy hozza a piknikkosarat, mert a reggelimet a palotakertben kívánom elfogyasztani: fenséges báli ruhámban, mely gazdagon van díszítve csipkével, a kis napernyőm alatt kilejtenék a kertbe, ahol is Pierre leteríti a kockás abroszt a fűre, kipakolja a jó kis croissant-okat és felszolgálja a teát.
Jól hangzik, nemde? :)

A kockásterítős vonal eddig sem volt kedvencem, engem most leginkább a fekete tulipán fogott meg, nagy hatással van rám ez a motívum, fel is írtam a bakancslistámra egy fehér alapon, fekete tulipánokkal díszített ruha beszerzését. Vagy felőlem lehet szoknya is, én kompromisszumkész vagyok.

Miután a zene hatása alatt még mindig a palota kertjében időzök gondolatban, egyszer csak megjelennek a glitterek és a tollak, szóval ideje lassan elindulni Gatsby-hez, az esti partyra!

A ruhákon a díszítésül szolgáló virágok mind egy szálig a tavaszra emlékeztetnek, személy szerint tavaszi gyerek vagyok és ennek megfelelően szinte bolondulok ezért az évszakért, annak minden szépségével együtt.
Utóbbi életérzéshez nem csak az ébredezés, meg a kómásan, kávé nélküli napba nézés tartozik, hanem az is, ahogyan egyik pillanatról a másikra rügyet bontanak a fák, aktívan beindul a természet és az emberek vérkeringése és ezt nagyon jól mintázzák az ütős neonszín-párosítások, nomeg Karlie Kloss huncut, ámde büszkeséggel teli, dámás mosolya :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…