Nail(land) of the day: Picture Polish - Orbit

Szerencsésnek érzi magát az ember lánya, ha olyan körömlakk imádókkal veszi körbe az élet, akik a lakkok és márkák szeretete mellett még azt is megmondják, hogy nem hagyhatom ott azt a bizonyos árnyalatot a Naillandben, mert annyira gyönyörűségesen szép :)
Madlen, Arabella és Edina triumvirátusa "kényszerített" arra, hogy az utolsó üvegcse Orbitra ne mondhassak nemet és rendkívül hálás vagyok a csajoknak, máris mutatom, miért:

Eredendően amiatt utasítottam el ezt a lakkot, mert ugyan kinek kell egy ezüst csillámos, farmer-hatású lakk. Aztán persze a közösségi média és a másodpercek töredéke alatt lőtt fotó egycsapásra offolja az ember józan eszét és majd' belebolondul a lakk szépségébe...eddig a pillanatig voltam biztos benne, hogy nekem nincsen rá szükségem.

Ha gyorsan vetünk rá egy pillantást, csak egy sima, indigókék lakkot látunk, benne rengeteg ezüst csillámmal. Pont. Aztán tegyük csak ki napsütésnek és bámm: lila, kék, sőt még piros színben is tündökölnek ezek a csillámok:

Az üvegből a körmökre kerülvén sajnos a piros beütés elmarad, de a csillogásából mit sem veszít. Egy vastag, vagy két közepes réteg bőven elegendő belőle, mert annyira de annyira teletömték csillámokkal az Orbitot, hogy őrületesen jól fed!

Gyorsan is szárad, tényleg pikk-pakk készen vagyunk a lakkozással, hogy aztán napsütésben, szűrt fényben, sőt még a szobai félhomályban is gyönyörködhessünk a lakkban, mert ott is elképesztően magára vonja a tekintetet és őrjítő! A nevétől pedig nem tudok elvonatkoztatni, nekem elsőre nem a fogszuvasodást gátló tömegtermék, hanem William Orbit híres muzsikája jutott eszembe, ez a lakk pedig legalább olyan vérkeringés-gyorsítót tartalmaz, mint a fenti zene, iiiiiiiiiimádom! :)

Szűrt fényben se kutya:

És akit még egy kicsit meg kell győzni, hogy milyen gyorsan csavarja el az ember fejét ez a lakk, íme egy kis kézforgatás a tűző napsütésben, némi asztmatikus zörejekkel a háttérben (nem a lakk váltotta ki :P):


A Picture Polish Orbit néven futó lakkja egyike volt névnapi ajándékaimnak, de a Naillandnél továbbra is be tudjátok szerezni - avagy ha karácsonyig nem figyel be szülinap/névnap/évforduló, akkor méltán fog csillogni a karácsonyfa alatt és sokáig örömet fog okozni :)
Nektek hogy tetszik az Orbit? Tervezitek a beszerzését?

Pusza: Reni


Megjegyzések

 1. Eddig nem kellett ez a lakk, de most miattad erőteljesen elgondolkodtam a beszerzésén. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Erre tényleg azt kell mondanom, hogy semmiképp sem szabad kihagyni! :D

   Törlés
 2. Szép ez a szín, én is szemezgettem már vele :D
  Szerencsére nekem már csak két darab PP lakk hiányzik és akkor elmondhatom, hogy minden színem megvan ami ebből a márkából tetszett. :D A baj az, hogy jönnek az új kollekciók, így soha nem lesz véges a kollekcióm, de jó ez így . :)

  VálaszTörlés
 3. Engem annyira nem fogott meg ez a lakk. szép-szép, de van olyan, amit jobban meg szeretnék kaparintani :D Ettől függetlenül a lelkesedésedet átérzem. Sok PP iránt éreztem már így :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Olyan szinten nem érdekelt korábban, amennyire most odáig vagyok érte, szóval Nálad is bármi megtörténhet... :D

   Törlés
 4. Nagyon gyönyörű ez a lakk *.* Én is elfogadnám, de a pénztárcám igen hevesen tiltakozna ellene :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hamarosan itt a Dance Legend a Naillandnél...na oda már én is visítozó pénztárcával fogok menni :P

   Törlés
 5. Fú de hasonlít a China Glaze Skyscraper lakkjára!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem egy az egyben olyan. :)

   Törlés
  2. Szerintem a kék csillámok egyedül, amik eltérnek, a CG-ben csak lilát és ezüstöt véltem felfedezni, míg az Orbitban kékeket is. De nyilván mindkettő a készletemben lehetne, biztosan nem vesznének össze :P

   Törlés
  3. Köszönöm Lányok, hogy megosztjátok velem a dupe-okat, nagyon hasznosnak bizonyul számomra, még nem ismerem olyan széles spektrumban a lakk-kínálatot, mint Ti :)

   Törlés
 6. A mindenit, hogy csillog, ez valami gyönyörű!!!!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Szandrám, örülök, hogy tetszik! :)

   Törlés
 7. Aztamindenségit!!! Hát a videóval végem lett :-D

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése