Nail(land) of the day: Picture Polish - Chillax & Catrice - Glitterama

Az utóbbi időben a kék és a lila irányába moccantam el nyáladzás-ügyileg a körömlakkjaimnál, ideje hát visszatérni a bikák egyik kedvenc színéhez, a zöldhöz.
A Chillax egész egyszerűen olyan szinten meggyőzött a Picture Polish Instagram profilján nézegetve, hogy képtelen voltam lemondani róla, így a Pandorával egy füst alatt megérkezett az itthoni készletembe és hogy a mai manikűr során ne legyen annyira egyedül, az inkább fedőlakknak alkalmas Catrice Luxury Lacquers családjának "békanyálával" párosítottam:

A Chillax színe a körmökön érvényesül úgy istenigazából, a lenti üveges képnek ne higgyetek, mert ott babakéknek/türkizkéknek tűnik, pedig valójában egy neonzöldbe kevert ciánkék elegyét adja.

Két réteget kentem fel a körmeimre, a száradási ideje egyáltalán nem hosszú, azonban az, hogy a lakkot vastagon az ecseten hagyva, mélyenszántó barázdákat hagy az ecset a már felvitt lakkban és még a második réteg felvitelekor is átsejlik a körömágy, na az nem győzött meg, sőt kifejezetten bosszantott, hogy úgy egyengessem ezt a folyósan krémes lakkot, hogy az ne egy felszántott kukoricaföldre emlékeztessen.

Na de a végeredmény igencsak látványos, meg ugye hamar meg is van, benti, szűrt fényben pedig szinte világít a körmünk ezzel a fenséges lakkal, melyre 1 rétegben felvive a Glitterama zöld fedőlakkot, még elegánsabbá és egy fokozattal zöldebbé tehetjük a végeredményt - ebben nagy segítségemre vannak a Catrice-ben megtalálható zöld csillámok és szabálytalan glitterek, melyek szép, ezüstös zöld fényben játszanak a napfényben:Nektek hogy tetszik ez a párosítás? Mennyire kedvelitek a zöld lakkokat?
u.i.: ne hagyjátok ki a # játékot a blogon, játszatok és nyerjetek! :)Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Szép alapszín és tényleg jól néznek ki együtt! :)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon tetszik ez a szín, önmagában is és fedőlakkal is csodás!

  VálaszTörlés
 3. Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy ennyire bejövősek Neked :)

   Törlés
 4. Hát most konkrétan mindjárt elsírom magam. Tök büszke voltam, hogy nem vágyom új lakkokra, erre elkezdtem bepótolni az olvasós lemaradásomat, és máris felkerült rá több is. Többek között ez, de csodálkoztam volna, ha pont Nálad nem bukkanok valami csodára :-D

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése