Music favourites: indián nyár

Mostanában sem szakadok le a zenehallgatásról, most már kezdek egyre jobban ott tartani, hogy már csak ez motivál a munkám elvégzésében. Még másfél hónap. És szabad leszek. Furcsa, mert öröm és félelem tölt el egyszerre, mert bekerülök az álláskeresők táborába mi vár rám odakint, az univerzumban?

A vénasszonyok nyara javában tombol, ilyenkor ugyanúgy szükségem van pörgős muzsikákra, mint relaxálós, amolyan kanapén elnyúlós, délutáni szunyát bevágós zenére is, lássuk:Ingrid alias MissGlamorazzi már nem először hívja fel a figyelmemet olyan zenekarokra, amelyek addig számomra ismeretlenek voltak és első látásra igencsak a különc, megnemhallgatom-kategóriát képviselték. De csak elindítottam azt a lejátszás gombot és elsőre kedvenccé váltak:

Ugyanez a banda képviselteti magát ebben a zeneszámban is, hát mondjuk úgy, hogy végtelenítve hallgatom a másikkal felváltva:

Erre a zenére nincs emberfia, aki ne tudna lenyugodni, irány hát tündérország:

Sírok, annyira jó ez a zene, rég rajongtam feltétel nélkül egy zeneszámért:
Amikor ezt hallgatom, miért ugrik be egyből a Twilight - New Moon filmje? Egy az egyben azt a hangulatot hozza:

Ő pedig a Red Riding Hood filmzenéje is lehetne a Walking Dead helyett:

Pharrell Happy című számát, vagyis a rongyosra játszást és rongyosra hallgatást most ősszel ez a muzsika váltja fel. Kell egy adag ilyen instant mosolygás:

Autóban letekert ablakkal utazós, búzamezők között úton kanyargós, szél hajba belekapós:

Imádtuk ezt a zenét anno a dizsiben, mert bármilyen zeneszámot rá lehetett keverni erre a dobolósra. Mondjuk egy jó kis ATB-t... :)


És most képzeljetek el engem a tengerparton, miközben a naplementében kitáncolom magam Tiesto mixére. Kezeket fel, kinek volt még ez a szám a kedvence?
Pusza: Reni

Megjegyzések

  1. Nem igaz, hogy Te mindig eltalálod a hangulatom! Pont most kerestem, valami betegvagyok és mindjártbedilizem elleni számokat, erre megnyitom a posztot és láss csodát. IMÁDLAK! Köszii :-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyelek meg, mennyire aranyos vagy, annyira örülök, hogy sikerült telibetalálni, mire van most szükséged! :)))))))))

      Törlés

Megjegyzés küldése