Ugrás a fő tartalomra

MONCLER GAMME ROUGE Spring-Summer 2015

Sellőlányok és unikornis gazdik mindenképpen tekintsék meg ezt a kollekciót!
Amint alámerülünk a tenger világába a nyugtató zene, a hullámzó tengerpartot megjelenítő kijelzők és a szivárványos kifutó láttán, máris felbukkannak a fényvisszaverő halpikkelyt idéző sellőlány ruhák, de emellett érkeznek a hétköznapi viseletek is csipkével, fekete és fehér színekben - a tervező pedig a sellőfiúkra is gondolt :)

Csodás, barokk tapétára emlékeztetnek engem a bordó, virágos felsők és szoknyák, szerencsére ezeknél a szetteknél is előkerült a gyönyörű csipke, mely odaszegezi a tekintetet a képernyőre.

A modellek frizurája is nagyon jól visszaadja a tengerparti hangulatot, elölről szemlélve valóban olyan hatást kelt, mintha most emelkedtek volna ki a habokból, hátul pedig egy kócos, fonott lófarokban végződik a hajzuhatag, mintha csak a tengerparti szellő borzolta volna össze a tincseket.


Most már csak a kanapéra bekuckózva arról álmodom, hogy mielőbb tavasz lesz :)


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.