Ugrás a fő tartalomra

Az ősz színei körömlakkos kihívás: szürke/taupe

Második állomásánál tart Thimmyke körömlakkos kihívása, most a kedvenc szürke vagy taupe körömlakkunkat kellett hozzá előkapnunk és én a szürke megnevezésnél meg is álltam, nem akartam továbbgondolni. Az egyik blogtalálkozón rendezett körömlakkos cserebere során került hozzám egy igen tetszetős lakk, melyet most fel is kentem mindenféle bonyolítás nélkül, mert ez jelenleg az az igazi, tiszteletet parancsoló, határozott szürke szín, amit imádok - tudjátok: csak semmi visszafogottság :)
Három réteges a buli, mert egy igen vékony állagú és igencsak folyós lakkról van szó. Első réteg után barna, a másodiknál haragoszöld, a harmadiknál pedig egy jóféle, sötétszürke lakkot kapunk.
Rendkívül gyorsan szárad, így a három réteggel nagyjából ugyanannyi idő alatt végzek, mint két réteg homoklakkal.

Fedőlakk nincs a körmeimen, önmagában hozza ezt a félmatt tükröződést, nekem nem is kell több. Majd ha azt szeretném, hogy olyan fényes legyen, mint az a tipikus, csúszós járólap a plázában, akkor majd varázsolok rá fedőlakkot.
Felhasznált lakk:

Essence - 62 Must HaveMeséljetek, Ti milyen gyakran nyúltok a szürke lakkok után? Vagy akkor már inkább ezüst? :)
A lányok alkotásait itt nézhetitek meg:


Megjegyzések

 1. Ez nagyon szép szürke, már-már fekete.
  Amúgy inkább ezüst, bár körmön az sem feltétlen tetszik :D Minden körmön :)

  VálaszTörlés
 2. Én is a szürkét választottam, szerintem nagyon jól passzol az évszakhoz. :)

  VálaszTörlés
 3. Nagyon szép! Én elég ritkán nyúlok a szürke lakkok után, mert az élénk színek mindig elcsábítanak. Az ezüstöt egy kicsit gyakrabban használom, de inkább díszítés céljából. Ennek ellenére nagyon tetszenek a szürke lakkok, például ez is nagyon jól mutat !

  VálaszTörlés
 4. Hát így hirtelen nem is jut eszembe, hogy lenn szürke lakkom, így azt hiszem sejthető a válaszom. :) Ez nem is rossz egyébként, de magamon nem igazán tudnék elképzelni hasonló színt.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szerintem emiatt is cseréltük el a Pixis China Glaze lakkodat :D

   Törlés
 5. Ez a szürke szín kifejezetten tetszik. Olyan grafitos :)

  VálaszTörlés
 6. Gyönyörű ez a lakk! Fura, mert nekem a képeket elnézve teljesen fényes lakként jött át. :D Amúgy én nagyon szeretem a szürkét, ennek ellenére csak igen ritkán nyúlok hozzá. Az a gond, hogy túl sok olyan lakk van, amit szeretek, így mindegyikre csak kis szerep marad. :D De gondolom, ezt a problémát Neked sem kell ecsetelni. :D

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…