Nail(land) of the day: kék-piros glitterek

A cidri idő beálltával egyre többet kacsintgatok a bordó és kék körömlakkok felé és a világosabb színeket is igyekszem ilyen topperekkel feldobni. Íme az én őszre hangolódásom egy klasszikus, megbízható fehér alapon bemutatva:


Rendkívül elegáns önmagában is a hófehér lakk, ezekkel a topperekkel viszont nem lesz kevésbé fenséges, ezek a különböző színű glitterek és csillámok egy csodás, ünnepi felhangot kölcsönöznek neki:

Alap: China Glaze - Snow, 2 réteg
Középső ujj: China Glaze - Your Present Required, 2 réteg
Mutató- és gyűrűsujj: China Glaze - Be Merry, Bright, 2 réteg
Hüvelyk- és kisujj: Manhattan - Super Nails Glitter Top Coat, 2 réteg
Alapnak egy rendkívül megbízható fehér lakkhoz nyúltam a China Glaze Snow lakkjának személyében, mivel 2 rétegben csodásan fed, nem kell sírva a hatodik réteget felkennem és könnyes szemmel fújkálnom a körmeimet.

A Manhattan topper kék, piros és arany csillámokkal van telerakva, ha az arany pötyikéket nem számítjuk, akkor lényegében megkapjuk a China Glaze Be Merry, Be Bright topper kistesóját, amely kék és piros, kis és nagy kiszerelésű glitterpöttyökkel van tele.
A Your Present Required kék, ciklámen, ezüst és barackszínű, kisebb és nagyobb kerek glitterekkel és hatszögekkel lett telepakolva, a színválaszték és a glitterek formája egy fokkal izgalmasabb topperré teszi másik két társánál:


Felhasznált lakkok:China Glaze - Snow
Manhattan - Glitter Top Coat
China Glaze - Be Merry, Be Bright
China Glaze - Your Present Required

Ti milyen lakkokhoz nyúltok így, az ősz beköszöntével?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Hú, nagyon jól néz ki! A Be Merry, Be Bright innen a kedvencem, és most eszembe juttattad a Flormar GL09-est, amit újra fel kellene kennem :D

  VálaszTörlés
 2. Nagyon szépek, fehéren csodásan mutatnak ezek a topperek. Nekem a be merry, be bright van meg :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mindig is a gyengéim voltak a topperek, de nagyon alaposan megnézem, melyiket veszem meg, illetve hogy milyen színűek benne a glitterek, mert volt, hogy egy PP toppert amiatt nem vettem meg, mert zöld színű glittereket is tartalmazott, ami számomra kinyírta a fedőlakk szépségét.

   Törlés
 3. Úristen de nagyon szép mani O.O lementhetem szeptemberi kedvencekbe?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úristen, de drága vagy, megtiszteltetés, köszönöm! :)))

   Törlés
 4. Nekem egyre jobban bejönnek a világos lakkok, és Rajtad is nagyon tetszenek, a csillámtenger meg főleg :-)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése