Ugrás a fő tartalomra

Nail of the day: OPI - What's A Little Rain Forest?

Jó sokat váratott magára, hogy az OPI Brazil kollekciós liquid sand lakkjait bemutató sorozat folytatódjon, ebből is látszik, mennyire elvette a kedvem az első, lila delikvens :-/
De ha én idióta már előre tudom, hogy a kollekció kék tagja láttán eszemet vesztem és minden előző sérelmet megbocsájtok a kedvéért, előbb érkezem vele:
Ebbe a 3,75 ml-es üvegcsébe egy azúrkék álmot csomagoltak, akarom mondani ezüst és türkizkék csillámos, kék liquid sand lakkot, melynél az üvegcsében pink és ciklámen csillámokat is felfedezhetünk, ámde utóbbiak a körmökön már nem köszönnek vissza. Mondjuk annyira nem is hiányoznak, mert ez a jeges, ezüstös csillogás és az, hogy a lakk egész egyszerűen világít a körmökön, már önmagában meghozza azt a rajongást, amit rég nem tapasztaltam már:

2 réteget vittem fel a körmeimre a What"s A Little Rain Forest? névre keresztelt, Brazil-kollekciós lakkból, talán egy kicsit lassabban szárad, mint azt mostanában a folyékony homok lakkoktól megszoktuk - el vagyunk kényeztetve -, de azért így sem vészes a helyzet, nem kell két réteg között bekapcsolnunk egy 15 perces, zsákmányos Youtube-videót :)

A lakk színe...egész egyszerűen káprázatos. Meg mégegyszer káprázatos. Ennél "élőbb" kékkel még nemigen találkoztam, pláne a liquid sand lakkok családjában. Ez a szín még a legkávémentesebb reggelen is garantáltan felébreszt, ezt az árnyalatot kötelező beszereznetek a kollekcióból, mert valami hihetetlenül gyönyörű:

 

És hogy Ti is tovább rajongjatok velem együtt ezért a lakkért, némi felhő mögül kikukucskáló napfényt is sikerült szereznem hozzá. Voilá:

Hogy tetszik ez a lakk? OPI-ból hány lakkal rendelkeztek?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Hát ez GYÖNYÖRŰ *.* Imádom, csodás ez a kék szín. :)

  VálaszTörlés
 2. Hű, nagyon élénk, vibráló szín :)

  VálaszTörlés
 3. ezezezezzzzz gyönyörűűűű. *-* teljesen beleszerettem! *-*

  VálaszTörlés
 4. Hű, de szép! Amúgy legközelebb ezt kend fel a közös napunkra, hogy ne kelljen a koffeinhiány miatt a holttestedet elvontatnom a legközelebbi kávézóig :-D

  VálaszTörlés
 5. Neked adom az enyémet is ha gondolod. Nem hiszem hogy én már valaha ezt fel fogom kenni.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.