Nail of the day: OPI - What's A Little Rain Forest?

Jó sokat váratott magára, hogy az OPI Brazil kollekciós liquid sand lakkjait bemutató sorozat folytatódjon, ebből is látszik, mennyire elvette a kedvem az első, lila delikvens :-/
De ha én idióta már előre tudom, hogy a kollekció kék tagja láttán eszemet vesztem és minden előző sérelmet megbocsájtok a kedvéért, előbb érkezem vele:
Ebbe a 3,75 ml-es üvegcsébe egy azúrkék álmot csomagoltak, akarom mondani ezüst és türkizkék csillámos, kék liquid sand lakkot, melynél az üvegcsében pink és ciklámen csillámokat is felfedezhetünk, ámde utóbbiak a körmökön már nem köszönnek vissza. Mondjuk annyira nem is hiányoznak, mert ez a jeges, ezüstös csillogás és az, hogy a lakk egész egyszerűen világít a körmökön, már önmagában meghozza azt a rajongást, amit rég nem tapasztaltam már:

2 réteget vittem fel a körmeimre a What"s A Little Rain Forest? névre keresztelt, Brazil-kollekciós lakkból, talán egy kicsit lassabban szárad, mint azt mostanában a folyékony homok lakkoktól megszoktuk - el vagyunk kényeztetve -, de azért így sem vészes a helyzet, nem kell két réteg között bekapcsolnunk egy 15 perces, zsákmányos Youtube-videót :)

A lakk színe...egész egyszerűen káprázatos. Meg mégegyszer káprázatos. Ennél "élőbb" kékkel még nemigen találkoztam, pláne a liquid sand lakkok családjában. Ez a szín még a legkávémentesebb reggelen is garantáltan felébreszt, ezt az árnyalatot kötelező beszereznetek a kollekcióból, mert valami hihetetlenül gyönyörű:

 

És hogy Ti is tovább rajongjatok velem együtt ezért a lakkért, némi felhő mögül kikukucskáló napfényt is sikerült szereznem hozzá. Voilá:

Hogy tetszik ez a lakk? OPI-ból hány lakkal rendelkeztek?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Hát ez GYÖNYÖRŰ *.* Imádom, csodás ez a kék szín. :)

  VálaszTörlés
 2. Hű, nagyon élénk, vibráló szín :)

  VálaszTörlés
 3. ezezezezzzzz gyönyörűűűű. *-* teljesen beleszerettem! *-*

  VálaszTörlés
 4. Hű, de szép! Amúgy legközelebb ezt kend fel a közös napunkra, hogy ne kelljen a koffeinhiány miatt a holttestedet elvontatnom a legközelebbi kávézóig :-D

  VálaszTörlés
 5. Neked adom az enyémet is ha gondolod. Nem hiszem hogy én már valaha ezt fel fogom kenni.

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése