Ugrás a fő tartalomra

LIA SAMANTHA Colombia Moda 2014

Olyan hullámokban akar betörni az esőfüggöny az ablakon, hogy lassan kezdek én is beljebb húzódni a lakásba. Ilyenkor szeretem az itteni időjárással ellentétbe állítani azt, amivel épp kikapcsolódom, így vessünk néhány pillantást az idei trendre, amely tele van törzsi motívumokkal, hangsúlyos geometriai formákkal, afrikai hangulatot árasztó fejdíszekkel és valami fantasztikusan élénk, élettel teli színekkel:Ha a jövő heti vakációmat nem belföldön tölteném, tutifix, hogy bepakolnám az élénk nyári rucijaimat a bőröndbe, ennek híján viszont itt lesznek a jó kis melegen tartó pulcsijaim és nadrágjaim, majd a körmömön szépen megjelenítem, hogy papíron milyen időjárásnak kellene lennie :D

Kinek hogy telt az első sulinap?

Pusza: Reni

Megjegyzések

  1. És ugye majd jól megmutatod nekünk is azokat az időjárás-kívánó körmöket? :-D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Meg szerettem volna mutatni legalább instán, de az érintett Moyra homoklakk csúfosan elbukott, szóval egy csalódásos posztba kerül majd be :(

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.