Dupe-keresés: Picture Polish - Twinkle és China Glaze - In A Lily Bit

A körömlakk-szaporulat növekedésével akarva-akaratlanul beszerzünk egymáshoz nagyon hasonló lakkokat különböző márkákból, én most a levendula-vonalon prezentálok két kis cuki lakkot, melyek rendkívül közel állnak egymáshoz a színskálán. Jöjjön tehát egy Picture Polish - China Glaze-párbaj:


A Picture Polish Twinkle lakkját a Focus névre hallgató, csodás lila társával együtt vettem meg, mert szerintem tökéletesen kiegészítik egymást, de most csak saját magát kell prezentálnia, a beépített ezüst csillámtengerével.
A lakkos üvegcse 11 ml lakkot tartalmaz 3.290 forintért, már üvegen keresztül is látszódnak az ezüst csillámok, emellett egy ciklámen-pink irizálást is megfigyelhetünk, ami viszont a körmökre kenve nem érvényesül sajnos.
Sűrű, krémes az állaga, az ecset pedig igencsak sok lakkot vesz fel, így érdemes odafigyelni, hogy szépen húzzuk le az üveg száján a felesleges lakkot, máskülönben soha nem szárad meg szegény a körmökön.
Két, közepesen vastag réteget kentem fel a hüvelyk-, középső- és kisujjamra, száradási ideje átlagos.


A China Glaze pasztell lila körömlakkjára a Nailland-leárazáson csaptam le - te jó ég, még nem is mutattam meg a két kollekciót, zsákmányos poszt keretében, omg! -, ő a tavaszt idéző In A Lily Bit néven fut, egy rendkívül kedves kis visszafogott lakkocska, amely mindenféle csillámtól és irizálástól mentes. 14 ml lakkot kapunk alig egy ezresért, mivel a 6 db-os, Peonies Park AVE készlet 5.353 forintért lett az enyém.
Krémfinise ellenére eléggé folyós ez a lakk, rengeteg anyagot vesz fel nem csak az ecset, de a szára is, így még arra is oda kell figyelni, hogy ott is jól lehúzzuk az üveg szájánál az ecsetet.
Ő az átlagnál valamivel gyorsabban szárad, viszont a 2 réteg lakk nem volt elegendő, kellett egy harmadik is, mivel 2-3 helyen átütött a köröm.Felkenve a China Glaze - amelyet a mutató- és gyűrűsujjamra kentem fel - világosabb, frissebb árnyalat, míg mellette a Picture Polish egy árnyalattal sötétebb és napfényben tompább körömlakk hatását nyújtja, így ha nem napfényben, hanem borús időben vagy irodában szeretnénk a körmeinket nézegetni, az eggyel több réteg ellenére a China Glaze-t javasolnám, nem utolsósorban pénztárcabarát megoldásként.

Ha viszont kisüt az a bizonyos nap, akkor a szarkalelkű lányok tekintetét odavonzó, tündöklő csillogás teljesen megbabonáz - hogyan lehet ilyen visszafogottan, mégis bűvöletesen csillámlania a Picture Polish pasztell lila teremtményének???

Nem tudok egyértelműen győztest hirdetni, hiszen amennyire elrabolja a Twinkle a csillámpártiak és napsütés-függők szívét, annyira erőteljesen robog az In A Lily Bit a friss, üde lilájával és az árfekvésével. Rátok bízom. Én örülök, hogy mindkettejükkel rendelkezem, pláne, hogy lilák. Oké, hogy nem sötét meg neon meg hűReniezdedurva, de akkor is lila. Hozzám képest öregasszonyosan pasztell. De már egy ideje érzem, hogy öregszem, lehet pár év múlva ugyanilyen színű kiskosztümben fogok konttyal a fejemen rohangálni #mosthangosanfelröhögtem

Hogy álltok a pasztell árnyalatokkal? Inkább tavasszal, vagy az év 52 hetében bármikor jöhet? :)


Pusza: Reni


Megjegyzések

 1. Pasztell és lila bármikor bármilyen körülmények között! :D
  Nekem most a CG nyert, mert a PP lakknak nem tetszik a csillogása, irizálása, pedig maga a szín eszméletlen...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon helyes, üdv a lilamániások klubjában! :P

   Törlés
 2. Nagyon szépek, nálam a CG nyert, szeretem a pasztell színeket :)

  VálaszTörlés
 3. Fuhh. Rémlett, hogy neked is megvan a twinkle, de hogy neked is ennyire sűrű az nem ugrott be. Én ma hígítottam fel Madlen közbenjárásával, mert már annyira idegesített a asűrűsége, hogy azon gondolkoztam, hogy eladom. De most adok még egy esélyt neki. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hű, számolj be az újraalkotott lakkról mindenképp! :)

   Törlés

Megjegyzés küldése