Ugrás a fő tartalomra

Teszt: Fabulon napozás utáni balzsam

Igazán rákapcsolt a nyár ezen a hétvégén: aki lent héderelt a Balcsin, vagy éppen otthon kertészkedett, bizony ugyanúgy kitette a bőrét a nap barnító/pirító hatásának, mely a naptej használatától függetlenül este nyugtatást és hidratálást kíván. Íme a jó öreg és megbízható magyar márka, a Fabulon napozás utáni balzsamja:A termék parabénmentes és dermatológiailag tesztelt, antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású, mely megnyugtatja a bőrt, védi a kiszáradástól és hidratálja+regenerálja az igénybevett bőrt.


200 ml terméket rejt a csőrös, pattintós kupakkal ellátott flakon, a benne lévő balzsam egy igen híg, vizes állagú, könnyű krém, mely a bőrrel érintkezve azonnal kellemesen hűvös érzetet nyújt.
Az illata az az igazi, retro naptejillat, én teljesen odáig vagyok érte, mert képzeletben azonnal gyermekkorom balatonföldvári nyarai jutnak eszembe sok pancsolással, igazi nyári, forró levegővel és rengeteg gombóc fagyival :)
Mivel a balzsam állaga igen híg, így kevés is elég belőle, egy fél hüvelykujjnyi mennyiség bőven elég egy kar bekenésére.


A balzsamot másodpercek alatt, könnyedén el tudtam oszlatni a bőrömön, mely igen hamar beszívódott és egyből kifejtette kellemesen hűsítő hatását. Miután beindult a hidratálási folyamat és a termék jól lenyugtatta a kedélyeket a napon odakozmált által megkapott bőrömön, éreztem, ahogyan enyhe forróság önti el a kezelt bőrfelületet, beindult a renoválás a bőröm mélyebb rétegeiben.

4 órával a karom bekenését követően egy vékony, enyhén csillogó, zsírosabb réteg maradt a kezelt bőrfelületen, melyet tapintásra is lehetett érezni, így örültem, hogy nem az esti zuhanyzás után, hanem napozás után használtam a balzsamot és este le tudtam mosni ezt a filmréteget, mert ez esélyes, hogy a lepedőn landolt volna, ugyanakkor örülök, hogy ezen védőréteg alatt nyugodtan tudott dolgozni a balzsam.

Másnap reggel már kutyabaja volt a pirult karocskámnak! Míg előző nap kellemetlen, enyhe napégéses, picit fájdalmas érzés volt a bőröm végigsimítása, ez a balzsam használatát követő nap már egyáltalán nem jelentkezett és a hidratáló hatását is beváltotta, mert nem húzódott, nem feszült a bőröm és nem is jelent meg a felületén az apró, finom szemcsés korpára emlékeztető, felületi kiszáradás!
A könnyű balzsam félig eldolgozott állapotban:

Beívódott a bőrbe:
Összességében egy könnyed állagú, tápláló, parabénmentes, magyar terméket kapunk jó áron, mely gondoskodik a napégést követően a bőr minél előbbi helyreállításáért, egyedül az enyhén zsíros filmréteg az, amelyre nem számítottam, hogy ott lesz a bőrömön.

A Fabulon napozás utáni balzsamját jelenleg akciós áron, 1.096 forintért tudjátok megrendelni a Szépségbolt oldalán, illetve drogériákban és hipermarketekben is levadászhatjátok a Fabulon termékcsaládot.
A terméket a Szépségbolt.hu webáruháztól kaptam tesztelésre, ez azonban nem befolyásolta a termékről alkotott véleményemet!


Meséljetek, hol töltöttétek ezt a napsütéses hétvégét? És a legfontosabb: milyen napozás utáni készítményt használtok a bőrötökön? :)


Pusza: Reni

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.