RITRATTI MILANO Beachwear Collection Summer 2015

Fel vagyok teljes mértékben háborodva, hogy a naptár állásával ellentétben olyan fáradt, tompa őszi hangulatú idő van, hogy szívem szerint fognám magam és bekuckóznék egy pokróccal a kanapéra és visszaszoknék a teázásra. De ez bruttó 2 hónap múlva lenne esedékes, most még adhatna némi light-os nyarat az idő, de nem. Aztán majd megint jönnek a híradóban a fényterápiás, fénycsöves kezelések, mert depisek az emberek. Na én fogtam magam és elkalauzoltam magam egy napfényes, homokos tengerpartra és áldom az eszemet, hogy nem vettem idén fürdőrucit, mert még a meglévőket sem vettem be nyár illetve szabi híján. Helyette elköltöttem a pénzemet körömlakkokra.

Gyertek el velem Ti is ebbe a verőfényes napsütésbe és vegyük szépen szemügyre a jövő nyár (lesz ugye???) vidám fürdőruci trendjeit:Üde nyári színek és virágminták lesznek meghatározóak a szezonban, de emellett visszatér a fodros, romantikus maxiszoknya és a kígyóminta is, melyet a mai napig nem tudtam befogadni, de nem is kell. Ha másnak tetszik, viselje bátran! Nekem még mindig ott az orrvérzésig ismételt aztékminta, majd én abban szépen ellubickolok magamban :)

Személyes kedvencem a narancssárga kétrészes fürdőruci, azzal a fenséges brossal, nomeg a marokkói stílusú strandruha, hát meg is dobbant a szívem, legszívesebben már most beszerezném! (nem Renike, nem vásárolunk strandrucit!)

Ti hogyan viseltétek az idei, nyárnak nevezett valamit? Voltatok valamerre nyaralni?


Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Nálad már csak én vagyok jobban felháborodva.. :D botrány ez a teljesítmény, amit idén nyáron az időjárás nyújtott :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már csak azt kéne tudnunk, hová nyújthatjuk be a reklamációs levelet :D

   Törlés
 2. Ó, hát nekem még tinikoromban nagyon hasonló sárga bikinim volt!!! És úúúúgy mennék én is strandruhát vásárolni valami jó kis nyárba-ruccanáshoz. Igazán jól esne az itteni nyúlós időből egy jó meleg helyre elszabadulni...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Intézem a lottó ötöst, amint átutalták a manit, foglalom is a repjegyeket! :D

   Törlés

Megjegyzés küldése