Nail(land) of the day: Picture Polish - Instinct

Végy egy mesés, kék lakkot, kend fel nappalra szolid azúrkék angyal kinézethez, az esti bulira pedig hagyd magadon és kék démonként hasítasz az éjszakában - asszem, elmehetnék reklámszlogen gyártónak, a magam amatőr módján :)Előre szólok, hogy elfogult vagyok ezzel a lakkal kapcsolatban, mert egy olyan mesés, égszínkékbe kevert szürkéskék kombót kaptam az Instinct-től, hogy ott helyben végem volt: 2 rétegben szuperül fed, fedőlakk nélkül szárad ilyen fényesre és azt igen hamar teszi, nem kell rá tizensok percet várni hál'isten!

A bevezető szöveget nem véletlenül írtam, csodáljátok meg ezt a lakkot nappali fényben, aztán jön az UV-fényes varázslat:
A lakk eredeti színe itt mutatkozik meg a legjobban:


Éééés partytime! Ami kiszaladt a köröm felületéről lakk és szabad szemmel nem látható, azt az UV-fény kidobja, szóval buli előtt ne felejtsetek körbetakarítani! :D


És ezzel nekem végem van, nem kell jobb és bulisabb kék nekem innentől kezdve, imádom ezt a Picture Polish lakkot és minden tinédzser és huszonéves, kékimádó és még nem kékimádó számára receptre írnám fel, mert ez zseniális! Imádom nappali, imádom UV-fényben és simán jobb kedvre derít!És Neked megvan már ez a lakk? Party ON! :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Azta, csodás. Nappali és UV-fényben egyaránt! :)

  VálaszTörlés
 2. wooooow hát ez nagyon ütős *.* :) tényleg igazi party-lakk... egyre jobban szeretem a Picture Polish-t :D

  VálaszTörlés
 3. Nem is gondoltam volna, hogy egy PP lakk ilyenre is képes. :D Szupi mind a kettő formában. :)

  VálaszTörlés
 4. Hú, nagyon jó! Szép ez a kék nagyon és ütős uv fényben. :)

  VálaszTörlés
 5. Nem is tudtam, hogy ilyet is tud, az utolsó két képen szuperül néz ki! Én is szeretem a sötétben világító lakkokat :)

  VálaszTörlés
 6. Mekkora jó már :D Nagyon jól áll neked a nappali kéksége, de a világítós trükkje is illik hozzád - vagány, egyedi és különleges, pont, mint te ^^

  VálaszTörlés
 7. Gyönyörű színe van, UV fényben különösen :O

  VálaszTörlés
 8. Gyönyörű ez a kék, UV fényben pedig naaaaagyon menő :DD

  VálaszTörlés
 9. Úr Isten de gyönyörű színe van!!!
  Kaptam egy ugyanilyen színű pólót anyácskámtól és mennyire ez a lakk pont passzolna hozzá! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése