Ugrás a fő tartalomra

Nail(land) of the day: Models Own - Magpie Green

Bevallom őszintén, ezt a Speckled Eggs-kollekció a Models Own-tól nem fogott meg sem elsőre, sem pedig másodjára. De amikor Aggie körmein megláttam a kis színes szépségeket, a zöldbe azonnal beleszerettem és tudjátok, hogy mi lett a vége: bizony beszereztem :D
A cuki Models Own henger 14 ml lakkot tartalmaz, ebben a mentaszínű, jelly alapban úszkálnak a kis fekete mákszemek és a szürke, illetve fekete hatszögek. A lakk állaga picit nyúlós, ennek ellenére elég gyenge egy rétegnek a fedése, az én körmeimen 3 közepes réteget láthattok.
A száradási időről nem nagyon zengenék ódákat, az egész művelet alatt két Szomszédok epizódot néztem meg és fújkáltam a körmeimet, mint akinek a tüdejében túlnyomás uralkodik.
A kollekció többi tagját is nézegetem annak ellenére, hogy a száradási ideje minden, csak nem meggyőző, mert végtelenül cuki körmöket varázsolt nekem ez a lakk és azóta is csak ezeket a fürjtojásra emlékeztető mintázatot vizslatom :)

Úgy érzem, a lila lehet a következő Models Own lakkom, szupituti párost alkotnának ezzel a zölddel egy manikűrön belül...na de már megint elkalandoztam.

Szóval, Ti hogy álltok a mákos/fürjtojás körmökkel? Jöhet, vagy mehet? :)
Megjegyzések

 1. Érdekes, hogy nem tetszenek ezek a mákos lakkok, de ez most megfogott :) Lehet, hogy az alapszíne miatt tetszik ennyire :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezek szerint elgyengülsz a zöld lakkok látványától? :D

   Törlés
 2. Nekem a rózsaszín és a szürke Flormar van meg. Azok remekek: gyorsan száradnak, szépek és tartósak. A MO-t csak a sárga miatt nézegettem, de találtam más sárgát, ami jobban tetszett, ( igaz, az nem mákos)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Még tavaly vásároltam be Flormarból és ugyanezeket az árnyalatokat, mint amiket Te is írtál :D

   Törlés
 3. Én imádom, nagyon nem bántam meg,hogy beszereztem a Naillandben.

  VálaszTörlés
 4. Szép a színe, szép , mert fürtös. Egyszóval: I-M-Á-D-O-M. :D

  VálaszTörlés
 5. Eddig csak a lilát szereztem be, de most ez is megfogott rajtad! :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Semmiképp sem maradhat egyedül a lila...csak szólok... :PPP

   Törlés
 6. Bevallom eddig nem foglalkoztam ezekkel a lakkokkal, de ez most annyira megtetszett rajtad, hogy felkerült a meg kell venni listámra :))

  VálaszTörlés
 7. Nagyon tetszik ez a zöld, de mivel már van hasonlóm a Flormartól ezért próbálom visszafogni magam és nem megvenni :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hogyha csak hasonló és nem ugyanolyan, akkor nem tudom azt írni, hogy ne szerezd be a Models Own-t :PPP

   Törlés
 8. Nekem pont ez és a rózsaszin testvére van meg :) Én nagyon kedvelem őket.

  VálaszTörlés
 9. De jól néz ki! Pedig ezeket a mákos jellegű lakkokat eddig nem kedveltem, de ez nagyon tetszik :) Körülnézek majd még a Nailland háza táján, milyen színek vannak még :)

  VálaszTörlés
 10. Mióta szeretném ezt a lakkot és az össze s többit, a kollekción belül! Olyan szépek. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Erősnek kell lenned, ha csak 1 vagy 2 színt szeretnél elhozni belőlük! :D

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.