Ugrás a fő tartalomra

Nail(land) of the day: Golden Rose Holiday 72

Talán a nemnyár időjárás teszi, hogy brutálisabbnál brutálisabb neonszínek helyett, magamhoz képest is igencsak visszafogott, pasztell lakkokat mutogatok a blogon és most sem lesz másképp: íme az a narancssárga, ami pasztell is, gyöngyházas is, homoklakk is: bemutatkozik a Golden Rose Holiday 72-es számú üdvöskéje:


Ha azt mondom, hogy lehet egy homoklakk visszafogott, igen érdekesen fogtok ránézni a monitorra, pedig az Aurora után itt egy további jelentkező, aki betöltheti ezt a tisztet: rendkívül szerény narancsszín bújik meg a szokásos, Golden Rose Holiday-kollekciós, 11,3 ml lakkot tartalmazó üvegben.

Három közepes réteg felvitele szükséges a lakkból, máskülönben átütnek a körömvégek ezen a halvány narancs homoklakkon. Hamar szárad egyébként, a felülete pedig nagyon finom, szinte apróra darált cukorkára emlékeztet, így ha a színe meggyőzte a visszafogott lakkok aktív használóit, akkor az eddig elrettentően durvának titulált homoklakkok közül is ő kerülhet ki győztesen, tehát ismét egy lépéssel közelebb járnak a megvételéhez :)

Tartóssági szempontból az én "lakkgyilkos" körmeimen a második napon már elkezd kopni a lakk, de akkor is csak a körmök végéről és azt is csak lábujjhegyen teszi, lepattogzás vagy berepedezés esete nem áll fenn.
A színe nem csak egyszerűen pasztell narancs, hanem annál gazdagabb, mivel pasztell citromsárga és ezüst mikrocsillámok szikráznak a felületén és van benne egy adagnyi gyöngyházfény is, amely rendkívül elegánssá varázsolja az egész, narancshomok-koncepciót.

A GR Holiday családból a pasztellsárga és pasztelllllllllila mellett ez a különleges narancs gazdagítja a gyűjteményemet, kevésbé őrült napjaimon szívesen nyúlok érte, ha egy kis visszafogottságot kívánnék a körmeimen hordozni.

Meséljetek Csajok, Nálatok mi az abszolút favorit pasztellszín?

Pusza: Reni

Megjegyzések

  1. Nem szeretem a narancssárgás színeket, de ez nagyon jól néz ki :) idén már nálam is alább hagyott a neon szín imádat, inkább a pasztellesebb színeket preferálom vagy a fehéret.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pasztell árnyalatokból melyik márka lakkjai Nálad a favoritok?

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.