Nail(land) of the day: Golden Rose Holiday 72

Talán a nemnyár időjárás teszi, hogy brutálisabbnál brutálisabb neonszínek helyett, magamhoz képest is igencsak visszafogott, pasztell lakkokat mutogatok a blogon és most sem lesz másképp: íme az a narancssárga, ami pasztell is, gyöngyházas is, homoklakk is: bemutatkozik a Golden Rose Holiday 72-es számú üdvöskéje:


Ha azt mondom, hogy lehet egy homoklakk visszafogott, igen érdekesen fogtok ránézni a monitorra, pedig az Aurora után itt egy további jelentkező, aki betöltheti ezt a tisztet: rendkívül szerény narancsszín bújik meg a szokásos, Golden Rose Holiday-kollekciós, 11,3 ml lakkot tartalmazó üvegben.

Három közepes réteg felvitele szükséges a lakkból, máskülönben átütnek a körömvégek ezen a halvány narancs homoklakkon. Hamar szárad egyébként, a felülete pedig nagyon finom, szinte apróra darált cukorkára emlékeztet, így ha a színe meggyőzte a visszafogott lakkok aktív használóit, akkor az eddig elrettentően durvának titulált homoklakkok közül is ő kerülhet ki győztesen, tehát ismét egy lépéssel közelebb járnak a megvételéhez :)

Tartóssági szempontból az én "lakkgyilkos" körmeimen a második napon már elkezd kopni a lakk, de akkor is csak a körmök végéről és azt is csak lábujjhegyen teszi, lepattogzás vagy berepedezés esete nem áll fenn.
A színe nem csak egyszerűen pasztell narancs, hanem annál gazdagabb, mivel pasztell citromsárga és ezüst mikrocsillámok szikráznak a felületén és van benne egy adagnyi gyöngyházfény is, amely rendkívül elegánssá varázsolja az egész, narancshomok-koncepciót.

A GR Holiday családból a pasztellsárga és pasztelllllllllila mellett ez a különleges narancs gazdagítja a gyűjteményemet, kevésbé őrült napjaimon szívesen nyúlok érte, ha egy kis visszafogottságot kívánnék a körmeimen hordozni.

Meséljetek Csajok, Nálatok mi az abszolút favorit pasztellszín?

Pusza: Reni

Megjegyzések

  1. Nem szeretem a narancssárgás színeket, de ez nagyon jól néz ki :) idén már nálam is alább hagyott a neon szín imádat, inkább a pasztellesebb színeket preferálom vagy a fehéret.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Pasztell árnyalatokból melyik márka lakkjai Nálad a favoritok?

      Törlés

Megjegyzés küldése