Nail(land) of the day: China Glaze - Petal To The Metal&Strike A Rose

A Nailland leárazás engem is utolért, a már jó pár hónapja kiszemelt tavaszi kollekciókra csaptam le nemrég, melyből két fáradt színt szemeltem ki a mai manikűrömhöz:

Az idei tavaszra két különböző kollekcióval készült a gyártó, természetesen a színeket pontosan úgy válogatták össze, hogy mindkét kollekciót "meg kellett vennem" ahhoz, hogy mindegyik, nekem tetsző színnel rendelkezzem.

A Pollen In Love allergiás szervezetem ellenére kellett, tán csak nem kezd el tüsszögni a köröm, legalábbis nagyon bízom benne. A szettből a Strike a Rose lakkot vettem ki, amely egy tompa mályvarózsaszín, a Peonies&Park Ave-ből pedig a Petal To The Metal hitette el velem, hogy egy matt, kellemes rózsaszín lesz:


A lakkok mindegyike krém finissel rendelkezik, így nem 2-3 gyors húzás, hanem megfontolt, magabiztos 5-6 húzás vezet eredményre ezeknél a lakkoknál, melyek a China Glaze-től megszokott, 14 ml lakkot tartalmazzák üvegenként:
Petal To The Metal: csillámmentes, krémes, tompa rózsaszín - üvegben. Felkenve azonban egy tökéletes neonpinket kapunk - kivéve tűző napsütésben, mert olyankor abszolút visszafogott pasztell kinézetet vesz fel:

Strike A Rose: fantasztikusan szép, bogyósgyümölcs (khmm) beütésű, mályvás rózsaszín, benne apró ezüst csillámokkal, melyek csodásan tündökölnek a napfényben:
Száradási ideje az első réteget tekintve viszonylag gyors, tapintásra tökéletes, azonban ha a második rétegből túlságosan sokat viszünk fel, nem csak sokkal többet kell várni a száradásra, emellett még bizony bubis is lesz, szóval csak visszafogottan! :)

Nagyon örülök, hogy beszereztem ezt a két szettet, szépen lassan, de kezdek összebarátkozni a krém finisű lakkokkal, a színek pedig csodásan gazdagok és cuki csajosak - igen, a China Glaze szerelmem még mindig tart, nem hagy alább :D


Amennyiben rendkívül kedvező áron szeretnétek bővíteni az otthoni China Glaze kollekciótokat, ne habozzatok most 30% kedvezménnyel megrendelni őket a Nailland webshopjában, vagy levadászni őket a Nailland standokon! :)
Mind a Pollen In Love, mind pedig a Peonies&Park Ave 5.353 forintot kóstálnak.Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. nagyon tetszik rajtad ez a kombó, magamon viszont nem tudom elképzelni. :) nagyon szépek a körmeid! :D

  VálaszTörlés
 2. A zöldet kivéve mindegyik szín nagyon tetszik a két szettből, a körmödön is nagyon szépek :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök, hogy tetszenek - a zöld kivételével :P

   Törlés
 3. Ez a két lakk nagyon jól mutat egymás mellett - önmagában lehet csak a sötétebbet viselném, de így együtt szuperek :)

  VálaszTörlés
 4. Ittenem, de szépséges mind... Utálom Murphyt, hogy minden jó akcióból kimaradok miatta :-D

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése