Inspirációs képválogatás

Még csak a hét felén vagyunk túl, de én máris 7 nap melónak érzem ezt az alig 3 napot...rossz időszak ez a melóban, kicsinál, mint a hétszentség, de addig nyomom, amíg van hova bejárnom nap, mint nap. Panaszkönyv bezár. Pinterest tábla kinyit, enjoy:


Mindig is ilyen csodás árnyalatú lila hajat akartam, ilyet miért nem sikerült sosem elérnem???Huncut kis matt körmöcskék:Mint egy költemény:A következő kép megtekintéséért nem vállalok felelősséget:Vizespóló versenyről már hallottam, de vizeshinta versenyről még nem...:Istenkém, ez egy a haj egy mestermű mind árnyalat, mind hossz tekintetében:Tengerre fel!
Ha egy kék mani lehet visszafogott, akkor ez pontosan az :DOké hogy azték, csak kár, hogy hát nélküli a ruha:Gyerekkoromban a Palatinus strandon a hullámmedence volt ennyire telítve:Amikor nem kell halmozni a karkötőket és ez az egy is elég:
Rúzs-pulcsi páros, awww!Mivel a kép egyik domináns színe a lila, így nincs mit magyaráznom... :)
Málnás kosárkát valaki??????
Pasztell is, pöttyös is, cuki is:Igen, már hozhatja is, pincér!Hajjaj, de mesés ez a haj!Tiszta Marokkó:Vajon hány fokos lehet a gleccsertó vize?Dícséretesen összeállított outfit :)Milyen ennivalóóóóóó!Pasztell sarki fény-jelenség a körmökön:A táska, a táska, a táskaaaaaaaaa:Ahogy a felhők színéből látom, holnap szél lesz, de egye fene, leugrom ide nyaralni egyet, nehogy vendég nélkül maradjon a hotel :)
Varázslat:
Csak kényelmesen:
Csak jó csokisan:Furfangos és cuki hátmegoldás:


Kitartást a hétre mindenkinek, jövő héten már itt a tüzijátéééééééék! :D

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Jaj de nagyon sok minden tetszik innen most:)
  A leveles karkötőt hol találtad? Szereznem kell egyet:)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Pinteresten jött velem szembe ez a pin, fast fashion üzletekben nem jött még velem szembe sajna.

   Törlés
 2. Imádom a halszálkás fonatos képet, meg a málnás sütit és a levendulás itókát :P Ja, és a manikűrt is elfogadnám, meg azt a karláncot is :)

  VálaszTörlés
 3. Áh vizeshinta, mindig ilyenre vágytam!!! :)))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Komolyaaaan? Amíg nem jött velem szembe ez a kép, nem volt rajta a kívánságlistámon :D

   Törlés
 4. Pont most sütök brownies-t. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Khmm, csak szólnék, hogy hozzám nem érkezett meg a sütid! :D

   Törlés
 5. A dicséretesen osszeállitott outfit kell, nincs mese :)

  VálaszTörlés
 6. Oh, csodás képek ismét! :) Nekem volt ilyen színű hajam, igaz nem sokáig. Nagyon macerás volt, 1 hajmosás után már "teszkós pénztáros" színe lett. :D
  A virágos szandál az abszolút kedvenc. :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm drága, örülök, hogy tetszenek! :D
   Teszkós pénztáros...azóta ezen rötyögök! :)))))))))))))))))))))))

   Törlés
 7. Hogyha olyan hajszínt akarsz elérni,mint az első képen,akkor én mindenképpen a White Hairt tudnám neked ajánlani,bármit képesek megcsinálni,tapasztalatból mondom ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tyű, mesélj Timi, kíváncsi vagyok! :)))

   Törlés
  2. Szeretem a feltűnő hajszíneket,elég sokat kísérleteztem már,most megragadtam egy intenzív vörös árnyalatnál. :P Mindig is nézegettem a White Hair Facebook oldalát,és tetszettek a munkáik,ezért úgy gondoltam,miért is ne próbálnám ki én is,és akkor kértem ezt a feltűnő hajszínt.amit a mai napig imádok :) ..amúgy más fodrászok azt mondták,hogy nem lehet ezt a hajszínt kihozni a hajamból,és lám,mégis csak sikerült,ennyit arról,hogy ki profi,és ki nem ..Baráti köröm nagy része is hozzájuk jár már,mivel látták,milyen szép lett az én hajam is,sőt,még a társaságban a fiúk is gyakran dicsérik,hogy milyen jól néz ki a hajam,szóval szerintem ha már a pasik is bókokkal halmoznak el,hogy állati lett a frizurám,akkor az már jelent valamit :D Tényleg csak jókat tudok a szalonról mondani :)

   Törlés
  3. Köszönöm Timi, hogy beszámoltál! :)))

   Törlés

Megjegyzés küldése