Music favourites: hard times

Kinek, hány százalékban foglalja le a gondolatait a munkahely? És azt mennyire intenzíven? Szoktál hétvégén hajnalban melóhelyi dolgokra felriadni? Nem feltétlenül könnyű a jelenlegi időszak nekem, mondjuk úgy, hogy sokszor hallgatok mostanában zenét munka közben, mert még mindig ez az a hatásos csodaszer, amely segít lecsillapodnia a gondolataimnak és szépen rendet tesz a fejemben.
Ráadásul ez az időjárásnak nevezett valami sem hozza ki belőle a Bailando és Mambo Nr. 5 nyári, agymentes risza-risza-üzemmódot...vagy csak simán rohadtul öregszem és kész :PValahogy ezt a zenét egy kényelmes, zavartalan shoppingolásnál tudom elképzelni, amolyan próbafülke-zene:


Vannak olyan zenék, amikért hálásak vagyunk az égieknek - ez nálam most ennél a zenénél van: full agyzsibbasztás, ellazulás és megkönnyebbülés:

Long car ride music:

Ha visszaszoknék a gyors zuhanyzás helyett a hosszú, nyugtató habfürdőkre, akkor ezt a zenét hallgatnám, gyertyákkal körberaknám a kádat...ja nem, hiszen ma reggel is félig felgyújtottam egy konyharuhát, szóval gyertyák kilőve! :)

Ha olyan nyarak lennének, mint régebben, akkor hasonlóképpen sülnénk meg május végétől szeptember végéig:
Na, így szakadt le mostanában az ég, így nyáron:

Ha pedig már esik, ide pont illik az All Saints fekete kávéja, miközben az esőcseppek kopogását hallgatom, egy forró tejeskávéval a kezemben:

Kanapén olvasós, felújításmentes napokra:

Ha pedig itt a felújítás, a takarítás gyorsabban megy egy kis pörgős Ashantira :)

És a végére hagytam egy nem mostani filmnek a fináléjában hallható muzsikát...tökéletesen lezár mindent:Ti milyen muzsikákat hallgattok mostanában?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. aktuális kedvenc:
  Hurts- Wonderful life
  https://www.youtube.com/watch?v=1TB1x67Do5U

  és Blind
  https://www.youtube.com/watch?v=MIgaWx48U8A

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Jesszusom, a Blind nagyon betalált nálam, köszönöm hogy megmutattad! :)))

   Törlés
 2. Szombaton esküvőn voltam, és a Kegyetlen játékok betétdalára zajlott a gratuláció, ez volt az utolsó szám. Nekem annyira borsódzik a hátam ettől a hegedűtől, nagyon szeretem ezt a dalt, olyan felemelő érzés. :)
  Fifteen is szuper, kicsit pörgősebb, de mégis relaxálós zene, mint a mostani kedvencem, a Prayer in C (https://www.youtube.com/watch?v=fiore9Z5iUg)
  Skrillex-szel kapcsolatban beletrafáltál! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ugye? Abszolút felemelő! Nagyon jól összerakták ezt a muzsikát! :D

   Törlés
 3. Én voltam olyan esküvőn, ahol a bevonuló szám volt az utolsó. Imádom, de akkor, ott nekem kicsit fura volt :) Amúgy átérzem a munkahelyi mizéria dolgot, én mostanában éjszaka is megriadok, sőt többször álmodom vele, félek a szabadság végétől...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tyűha, akkor Nálatok sem annyira egyszerű a melóhelyi helyzet!

   Törlés
 4. Ezek a nyugis, léleksimító zenék annyira tetszettek, hogy hihetetlen. Azóta csak ezeket hallgatom, főleg az Alone in Here tetszik :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mennyire jóleső érzés ezt olvasni Tőled, örülök, hogy ennyire betaláltam! :D

   Törlés
 5. Na szóval, szerintem megint elkeverte a blogger a megjegyzésem...

  Köszönöm a bejegyzést, mert remek zenei aláfestést biztosított a takarításhoz, és az első három volt a kedvencem, valahogy jól estek most ezek a nyugis számok :-)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése