Kedvenc Youtube-guruim - 5. rész

Rettentő régen írtam már azokról a virtuális barinőkről (még bőven tavaly év végén), akiket Youtube-on követek, itt az ideje tovább böngészni a feliratkozásaim között.
A sorozat első, másodikharmadik és negyedik részét már olvashattátok, ha pedig még nem, kattintsatok bátran, linkesítettem őket.

CloeCouture
Mert ki ne szeretne egy fiatal, gazdag fruska mindennapjaiba bepillantani? Úgy látom, sok kéz lendült a magasba. Nos igen: nem véletlenül követünk egyre több platformon, egyre több úgymond idegen embert, mert amellett, hogy kicsit minden nap az amerika földrészen kávézhatunk meg shoppingolhatunk, lehet egy virtuális, szinte csak MAC-termékekből álló sminkkészletünk - Cloe sminkjei és cukin hebrencs videói sokak arcára mosolyt csal :)

Gabi frizurái
Ugye Gabit senkinek sem kell már bemutatnom? Őszintén meg kell mondjam, hogy korosztályának legösszeszedettebb, legértelmesebb vloggere, mindemellett igazi, természetes szépség, szívből tudom ajánlani a mostani fiatal tiniknek, ne a magyar celebekből vagy a randalírozó külföldiekből építkezzenek!
Néha nekilendülök egyébként, hogy új magyar megmondó emberek után keressek, nomeg a Youtube is ajánl fel nekem "személyre szabottan" új csatornákat és az esetek 99%-ban nevetőgörcs közepette vagy tenyérbe temetett arccal zárom be böngészőt...

MakeupbyTiffanyD
Mintafeleség, igazi kedves, fegyelmezett, cuki jelenség, a videói megtekintésével mindig beköltözhetünk negyed órára a totálisan brutális és makulátlan gardróbjába! :)

LeighAnn says
Istenem, ha nekem is egy ilyen, általános iskolás tanítónénim lett volna, tutira nem lettem volna tele ennyi gátlással, mert egész álló nap nevettem volna! Fantasztikusan szép haja és durván nyúlánk és vékony alakja van, a cukin dilis személyisége mellett pedig folyton shoppingol. Hát igen, kell legalább 1 tulajdonság, amely révén azonosulni tudsz azzal, akit követsz! :P

Snukieful
Ha németnek születtem volna, tutira ilyen pofit kérek magamnak! Rendkívül bájos, életvidám, pörgős leányzó, remek kiejtéssel, nagyon örülök, hogy rátaláltam!

MissMeghanmakeup
Elsőként Lindsey-t, a nővérét kezdtem el követni, de miután a hugica is belecsapott a lecsóba, szinte azonnal rákattantam a laza stílusára és az eszméletlen mély hangjára, imádnivaló a kiscsaj! :)

NikiandGabibeauty
Végy egy ikerpárt és adj kamerát a kezükbe. Amerikában ez hihetetlenül könnyen működik, Niki és Gabi pedig rendkívül sikeresek és közkedveltek, melyre igencsak rátesz egy lapáttal közvetlen, cuki személyiségük és az, hogy Gabi egy az egyben Ariana Grande :P

Checkinthemirror
Rachel Talbott nagyon közvetlen, mosolygós és gyönyörű, nemrégiben pedig életet adott első gyermekének - a csatornáján természetesen nem az utóbbi miatt maradtam, hanem az aranyos, de ugyanakkor határozott stílusa miatt.

Daily Vlogs

Amikor az adott Youtuber nem haul, sminkelési vagy havi kedvences, tematikus videókat gyárt, akkor létrehozza a napi viszemmagammalakamerát vlogcsatornáját, a napi történéseket náluk rendszeresen követem:


LivinlikeLindsey: Beautybaby44 napi sulis és barátnős, vagy éppen hazautazós/költözős történéseit örökíti meg a kis kamerája, melyet mindenhová magával visz, így engem is elcipel plázázni, autókázni, kávézni :)

MissMeghanvlogs: Lindsey hugicájának mindennapjait is nyomonkövethetjük a csatornáján, sokkal lazább, megmondósabb a kiscsaj, az állandó fejkendő viselését pedig imádom!
A karácsonyi időszakot imádtam a legjobban, nem egyszer mindketten a kanapén lazultak a pokróc és a kutyusaik alatt, így mindkét szemszögből megnézhettem a karácsonyfájukat :)Meséljetek, Nektek kik a kedvenceitek?

Pusza: Reni

Megjegyzések

Megjegyzés küldése