Inspirációs képválogatás

Hatalmas léptekkel közeledik a hétvége, holnap után ilyenkor már jónéhányatokkal fogok találkozni a Madách téri Public Pubban, jajj, de izgulok! :)
Addig is hoztam pár képet nézegetőbe, jó szórakozást!Na ilyen egy igazi nude nude :)
Már így képernyőn keresztül is érzem az ízét ennek a finomságnak:Jean, hozza már ide legyen szíves azt a kék törölközőt!Vibrant:Hellóka, kedves bogyigyümi koktél! :)Kék istennő:Ez aztán a statement:Dinnyés jóreggelt!Mennyi pénzt kérnek ezért a kilátásért? Valaki tudja?Ez a szandi bármilyen szetthez kitűnőőőőőő:


Imádom a komplett szettet, de valaki szedje már le a lábáról azt a citromsárga topánt és hozza el nekem! Ja, a lábméretem 39-es:OMNOMNOM:Terepbringázás újraértelmezve:Mint egy sötétítőfüggöny, de nekem mégis valahogy nagyon bejön:Végzet asszonya topánka:Egyik virág a másiknak: "Te, én már kockára fagytam!"Mintha még most is rajzolnák meg színezgetnék a mintákat, olyan eleven és mágikus:Egyszer el kell jutnom egy ilyen fakerítéses, fehér homokos, extrém szárazságtűrő fűvel borított tengerpartra:
Colors, tattoos and self-tanning, yeah!Frankón ennivaló ez a szappan!


Ötletes:Miss ártatlanság:
És a kontraszt: édes bűnözés:Na itt én is ordítanék torkomszakadtából:Egy komplett diszkó van a lábamon:És ezzel a szoknyával hordanám, ójajj, de szépséges:


Van kedvencetek?


Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Hát nekem most az összes a kedvencem komolyan! Ide vele az összes ruhát, cipőt és kaját! :D

  VálaszTörlés
 2. Nagyon jó válogatás, *-* a kék ruha, a nyaklánc és az oreo *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm! :)
   Az Oreo-s édesség, OMG!!! :D

   Törlés
 3. Az a bogyigyümi koktél, hú, de jól esne ebben a melegben :33

  VálaszTörlés
 4. A cipők! Csak bámultam és bámultam őket *.* :D

  VálaszTörlés
 5. A biciklis kép láttán hangosan felcsuklottam megrökönyödésemben - egyes emberek unják az életüket? :D A szívem is kiesne még a látványtól is, nemhogy végig menjek ott, bár biztos jó kis adrenalin löket :P Na és a jégkockás kép, ami a másik kedvencem - ránéztem és máris kevésbé éreztem kigyulladva magam :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az első kérdéseden még mindig röhögök...kész!!! :D

   Törlés
 6. A kilátás, a háromszínű szandi és az utolsó kép szoknyája nagyon-nagyon tetszik *.*

  VálaszTörlés
 7. Első szett, medence, neon, kék ruha, kilátás, cipő, színes szett, mintás ruha, tengerpart, fekete-pink szett, szappan, mani, fehér-rózsaszín szett, vitorlás!

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése