Elie Saab Haute Couture Fall Winter 2014/2015

Mintha a szirének nagyasszonyát és a jégkirálynőt összeolvasztották volna...valami hasonló érzés fogott el ennek a lélegzetelállító kollekciónak a láttán és mondanom sem kell, hogy azonnal beleszerelmesedtem ezekbe a légiesen jeges és fenségesen csillámló ruhakölteményekbe.

Még mindig nem tudom elhinni, hogy az ombre ennyire nem tud kimenni a divatból, idén ugyanis a hideg idő és az újesztendő beköszöntével is ebben képzel el minket a tervező és ennek kapcsán a második ruha már el is rabolta a szívemet!
Ami viszont kevésbé tetszett, az a bordóból a szürkén át a kékbe való átmenet, amelyet virágmintás pacákkal oldott meg a tervező, na az konkrétan olyan, mintha a CSI: Miami helyszínén használták volna egy forgatáskor.

Az ezüst, nude, kék, rózsaszín és pezsgőszín mellett még a fekete estélyik is üde, légies látványt nyújtottak, esküszöm, könnyebbnek látszottak a farmeromnál ezek a rucik! :)
Egyszerűen nagyszerű, finoman háttérbe szoruló díszletnek bizonyult a rengeteg csillár, megadta az egésznek a kifinomult, báli hangulatát, nagyon megnyugtató és varázslatos látványt nyújtott! :)
Meséljetek, Nektek melyik ruha rabolta el a szíveteket?

Pusza: Reni

Megjegyzések

Megjegyzés küldése