CAFFE SWIMWEAR Miami Fashion Week - Spring Summer 2015

Krémsárga kanárisárga pamacsokkal, korall és türkiz, hófehér és ragyogó orchidea. Van itt minden, kérem szépen, leginkább falatnyi bikinik és fantasztikusan könnyed strandruhák, melyek kizárólag a vízpart mentén futkorászó szelekre várnak, hogy a rajtuk lévő mintákat méginkább kiemeljék.

Naaagy szerencsémre megmaradt egy kicsit az aztékminta, így jövő nyáron sem fogok zsepitengerbe temetkezve sírni az aztékmintás ruháim felett. Maradnak továbbá a rojtok és bojtok, valamint az egyrészes fürdőruhák rajongói is kedvükre válogathatnak a frappánsabbnál frappánsabb és egyrészes mivoltuk ellenére igenis szexis darabok között.

Személyes kedvencem a rengeteg különféle darabból álló kék-vonal, a tenger összes kékjét igyekeztek belecsempészni a strandruhákba és az overállokba, a fürdőrucik pedig azonnal Görögországba repítenek gondolatban.
Most pedig meséljetek: minden évben az aktuális trendnek megfelelően újítotok be fürdőruhát, vagy maradtok a klasszikus feketénél vagy éppen kéknél?
Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Hiányollak, majd' egy hete nem írtál! Remélem nyaralás és nem valami rossz dolog az oka :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó de drága vagy, nagyon szépen köszönöm az érdeklődést! :)
   Nincsen semmi baj, csak ezerrel beszippantott a felújítás és a blogos motivációmérőm sem verdeste az egeket, de most úgy néz ki, hogy folyt.köv. :)))

   Törlés
  2. Örülök, hogy "csak" ennyiről van szó. A felújítás persze nem kutya, a motiváció meg majd jön ha kell, kell egy kis áramszünet... ;)

   Törlés
  3. Ahogy mondod! :)))))))
   Szerencsére, a felújítás alatt nem lett a gépektől áramszünet :P

   Törlés

Megjegyzés küldése