Blogszülinapi nyereményjáték: eredményhirdetés

Huhh, túl vagyunk a blog előrehozott, 2. születésnapi játékán, melyre összesen 330 eséllyel pályáztatok, a 2 csomag pedig szinte ugyanannyi szavazatott kapott: a Sellő csomagért 44-en játszottatok, a Bogyigyümi csomagért pedig 41-en szálltatok harcba :)

Nem húzom tovább az agyatokat, jöjjenek az eredmények:Az 1-es, Bogyigyümi csomagot nyerte:


Az 2-es, Sellő csomag nyertese:


Gratulálok Csajszikák, az értesítő e-mail a mailboxotokban landolt! :D
A többiek se csüggedjenek, mert ez egy előrehozott nyereményjáték volt, hogy még a nyári szabik előtt - és kicsit közben - megköszönhessem Nektek a velem töltött időt, de napra pontosan a blog születésnapján még meg fog jelenni a blogon egy meglepetéscsomag, ezért én arra kérlek Benneteket, hogy ne legyetek restek addig sem kommentelni! :)Köszönöm szépen mindenkinek a részvételt, öröm volt látni a bezúduló komment-áradatot és nagyon jól esett a kis szívemnek a rengeteg köszöntés és jókívánság, hálás köszönet érte!

Remélem, hogy továbbra is velem és a bloggal maradtok, jöhetnek kommentben a bejegyzéstípusokra az ötletek, írjátok meg, mi az ami érdekelne Titeket! :)))


Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Éljen, végre nem a mellettem lévőt választotta ki Fortuna anyó, gratula a nyerteseknek :))

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok a nyerteseknek és Neked is Reni, hogy egy ilyen szuper oldalt vezetsz! :) Képzeld beszarsz a random.org pedig én is most sorsoltam volna, de azt írja nagy pirosban hogy Service Unavailable.....:D Vajon ma még lesz valami? Hihetetlen, hogy sikerült kiválasztanom azt az egy napot, amikor a random.org nem működik...:D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon drága vagy Andusom, köszönöm szépen! :D
   Ne aggódj, nekem is megreccsent az oldal, gugli keresőjébe beírtam a random number generator kifejezést, a második linkre amit kidobott rákattintottam és már kezdődhetett is a sorsolás! :)

   Törlés
 3. ÚÚÚristen, de örülök :))) Pont ma gondoltam rád :) és el is szégyelltem magam, hogy "csak" "csendes" követő vagyok... Na, a többit majd privátban. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úúúgy örülök, hogy örülsz, gratulálok! :)))

   Törlés
 4. Válaszok
  1. Ne tudjátok meg, rettenetesen izgultam a sorsolásnál, remegett a gyomrom, hogy kit dob ki a random generator! :)

   Törlés
 5. Gratulálok a nyerteseknek, bejegyzésre pedig nincs ötletem, mert úgy szeretem a blogodat, ahogy van :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Katym az iránymutatást... :P

   Törlés
 6. Gratula a lányoknak, nagyon jó dolgokat nyertek :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése