Ugrás a fő tartalomra

Pandora a Rák-jegyűeket ünnepli

A Rák csillagjegy szülötteit az érzelmek vezérlik. Gondoskodóak, gazdag fantázia és különleges érzékenység jellemzi őket. Fontosnak tartják, hogy egészséget és jólétet teremtsenek önmaguk és környezetük számára.

Rengeteg Rák-jegyű ismerősöm és kollégám van, de a számomba némber van személy a zuram, aki szintén ezen jegy szülötte. A jegy uralkodó bolygója a Hold, eleme a víz, érzelmi hullámzásból van is náluk nem kevés, mivel kis szentimentálisak, de hihetetlen nagy szívük van, igazi szeretetgombócok :D
Nagyon kifinomult érzékük van, remekül válogatják össze a ruhatárukat illetve a saját kis kuckójuk berendezési tárgyait és igen kötődnek is hozzájuk, így ha egyedi ékszerrel ajándékoznátok meg a jegy hölgy tagjait, ne legyetek restek körbenézni a Pandora charmjai és nyakékei, gyűrűi között:

                                                       Rák-szimbólum                                     Hűség


                                                         Együttérzés                                      HarmóniaA PANDORA fontosnak tartja, hogy minden nő ismerje meg és engedje felszínre saját értékeit, hogy a mindennapok során valóban önmaga lehessen, és támaszkodhasson belső erőire, így minden csillagjegyhez megalkotta a gyönyörűen kidolgozott Essence charmot, érdemes rájuk vetni egy pillantást! :) Nekem mindegyik tetszik, kivéve a sajátomat, jellemző :D

Nem is olyan régen áradoztam egy sort - na jó, többet - a kedvenc charmjaimról és a legeslegszebb gyűrűkről, most inkább a kifutó szekció felé vetettem vigyázó tekintetemet és hát igen, elrabolták a szívemet ezek a mesés darabok:

A lila karkötő miatt ugye nem kell magyarázattal szolgálnom? :)A szürke tűzzománc nekem a csipkét juttatja eszembe, ez a gyűrű egy igen szexis darab:A sárga szín kedvelő nem maradnak ékszer nélkül, ez a sárga gyűrű egy igazán kecses darab, míg társa igazi, őszt idéző, melankólikus darab:
 Annyira egyszerű a kidolgozásra, mégis nagyszerűen mutat ez a fehér kvarcittal díszített gyűrű, de ezt a kő nélküli változatot sem dobná le az ujjacskám:
 A gyűrű a gyűrűben megoldás igazán huncut, nagyon-nagyon bejön, ez a hajlított, ovális karikákból összeállított gyűrű pedig szerelem első látásra:
 Charmokból a szerintem legszebb 3:
                                       Szívecskés charm                  Pink charm           Türkiz pillangós charm

Ti is jól el vagytok látva Rák-csillagjegyű rokonokkal, barátokkal? :)


Pusza: Reni


Megjegyzések

  1. Nekem nővérem rák, ő elég temperamentumos! :) Viszont én oroszlán, így én még jobban, ennek ellenére jól kijövünk, nagyon is! :) A lila karkötő nagyon tetszik! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, akkor mindketten igen erős egyéniségek vagytok! :DDD

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…