Pandora a Rák-jegyűeket ünnepli

A Rák csillagjegy szülötteit az érzelmek vezérlik. Gondoskodóak, gazdag fantázia és különleges érzékenység jellemzi őket. Fontosnak tartják, hogy egészséget és jólétet teremtsenek önmaguk és környezetük számára.

Rengeteg Rák-jegyű ismerősöm és kollégám van, de a számomba némber van személy a zuram, aki szintén ezen jegy szülötte. A jegy uralkodó bolygója a Hold, eleme a víz, érzelmi hullámzásból van is náluk nem kevés, mivel kis szentimentálisak, de hihetetlen nagy szívük van, igazi szeretetgombócok :D
Nagyon kifinomult érzékük van, remekül válogatják össze a ruhatárukat illetve a saját kis kuckójuk berendezési tárgyait és igen kötődnek is hozzájuk, így ha egyedi ékszerrel ajándékoznátok meg a jegy hölgy tagjait, ne legyetek restek körbenézni a Pandora charmjai és nyakékei, gyűrűi között:

                                                       Rák-szimbólum                                     Hűség


                                                         Együttérzés                                      HarmóniaA PANDORA fontosnak tartja, hogy minden nő ismerje meg és engedje felszínre saját értékeit, hogy a mindennapok során valóban önmaga lehessen, és támaszkodhasson belső erőire, így minden csillagjegyhez megalkotta a gyönyörűen kidolgozott Essence charmot, érdemes rájuk vetni egy pillantást! :) Nekem mindegyik tetszik, kivéve a sajátomat, jellemző :D

Nem is olyan régen áradoztam egy sort - na jó, többet - a kedvenc charmjaimról és a legeslegszebb gyűrűkről, most inkább a kifutó szekció felé vetettem vigyázó tekintetemet és hát igen, elrabolták a szívemet ezek a mesés darabok:

A lila karkötő miatt ugye nem kell magyarázattal szolgálnom? :)A szürke tűzzománc nekem a csipkét juttatja eszembe, ez a gyűrű egy igen szexis darab:A sárga szín kedvelő nem maradnak ékszer nélkül, ez a sárga gyűrű egy igazán kecses darab, míg társa igazi, őszt idéző, melankólikus darab:
 Annyira egyszerű a kidolgozásra, mégis nagyszerűen mutat ez a fehér kvarcittal díszített gyűrű, de ezt a kő nélküli változatot sem dobná le az ujjacskám:
 A gyűrű a gyűrűben megoldás igazán huncut, nagyon-nagyon bejön, ez a hajlított, ovális karikákból összeállított gyűrű pedig szerelem első látásra:
 Charmokból a szerintem legszebb 3:
                                       Szívecskés charm                  Pink charm           Türkiz pillangós charm

Ti is jól el vagytok látva Rák-csillagjegyű rokonokkal, barátokkal? :)


Pusza: Reni


Megjegyzések

  1. Nekem nővérem rák, ő elég temperamentumos! :) Viszont én oroszlán, így én még jobban, ennek ellenére jól kijövünk, nagyon is! :) A lila karkötő nagyon tetszik! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, akkor mindketten igen erős egyéniségek vagytok! :DDD

      Törlés

Megjegyzés küldése