OSCAR DE LA RENTA Spring 2015 Bridal Collection

Férjhez akarok menni. Újra. Az idő tökéletes, már csak egy méregdrága ruha kell hozzá. Ebben a kollekcióban visszatérünk a Földanyához ezekkel a bohém, virágos fejdíszekkel és gazdag csipke díszítéssel, amely hatalmas virágmezőket idéz fel.
Az elején még megijedtem, mert horgolt terítőkre hasonlítottak az első darabok, melyek szó se róla, tökéletesek voltak egy természet lágy ölén elkövetett esketésnek, de aztán sorra jöttek a vérbeli, ünnepi menyasszonyi ruhák, bennünk a törékeny modellek.
A természet megidézése mellett számomra úgy tűnt, hogy a régi kor szellemét is segítségül hívták a kollekció elkészítésénél, nem egy retro-hatású darabot véltem felfedezni, ilyen anyáink-korabéli darabokat mostanában a TLC menyasszonyi ruha-átalakítós műsorában láthatunk. Személy szerint fogalmam sem lett volna, mihez kezdjek anyukám esküvői ruhájával, ő ugyanis babakékben ment férjül édes jó apámhoz :)


Személyes kedvencem ez a ruha, beépített ékszerrel - így nem kell hisztérikusan átkutatni a fél várost a tökéletes nyakékért :)
forrás                                                         forrásIgazából rajongok az ilyen letisztult darabokért, egyetlen hangsúlyos pontja van a ruhának, a többi csak simán fenséges és ünnepélyes, egyszerűen beleszerettem!Nagyon tetszik még a ruhákban az hogy fényes, ezüst rátétekkel emelték a ruha és ezáltal az alkalom fényét, ezeken a díszítéseken ha átfut a fény, varázslatosan szép hatást nyújt.Ti milyen színű ruhában tervezitek a férjhezmenetelt? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. lehet meglepő, de én nem szeretnék férjhez menni :D
  Ha netán még is beadom magam, akkor meg halványzöld ruhába :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Halványzöld? Úúú, az valami mesés, meg nagyon különleges szín, nem sokszor alkalmazzák esküvőknél - ha lesz mégiscsak lagzi, ugye látok majd képet a ruhádról? :)

   Törlés
 2. A nővérem ruhatervező szakot is végzett így ő tervezi/varrja majd a ruhámat. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó istenkém, nekem is kell egy nővééééér! :))))) Neked már megvan a fix ruhafazon és árnyalat? :)

   Törlés

Megjegyzés küldése