Nail(land) of the day: Picture Polish - Hope

Nem hinném, hogy lett volna lakk, amelyre ennyire és ennyit vártam, de végre enyém lett a lila/burgundi galaxis (Monroe) után a kékeszöld galaxis, a Hope:Amiatt voltam nagyon ráizgulva erre a lakkra, mert egy csodás, mesés, fenomenális kék galaxisra emlékeztem arról a találkozóról, ahol Edina körmén csodálhattam meg és az üvegben is olyan igéző mélykék anyag lapult.
Aztán amikor felkentem az első réteget, akkor fintorogtam egy sort, hogy mi ez a zöldesszürke izé? De nem adtam fel, hisz a Monroe is elég vérszegény az első vékony réteg után.
Felvittem így hát a második réteget és akkor teljesedett ki a galaxis, ami jelen esetben inkább kékeszöld, mintsem sötét éjkék. Igazából így is különleges és nagyon egyedi lakk, de így legalább nem csak önmagában, hanem unalmasnak titulált kék lakkokra topperként felkenve, igazi atomrobbanást fog okozni a körmökön :)
A lakk és a benne lakó szivárvány színű csillámok és a kék hatszögek:

Nem feltétlenül sorolnám be a nyári lakkok kategóriába, de mivel annyira fenségesen mutat ez a lakk a körmömön, a bennem lakó kékvérű énem rá fog venni több alkalommal is a nyáron, hogy ezt a lakkot viseljem, ráadásul a szivárvány minden színében pompázó csillámok csak úgy szikráznak a verőfényes napsütésben! :)


Ti melyik Picture Polish lakkra vágytok a leginkább? :)

Pusza: Reni


Megjegyzések

 1. hmm. elég különleges ez a lakk, szép nagyon :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, örülök hogy tetszik Neked :)

   Törlés
 2. Szép ez a PP lakk is :) Nekem most talán legjobban a Sea Jewel tetszik, de hát tudnék több másikat is mondani :D
  (Mai posztomat ajánlanám, mert Tőled jött az ihlet :) http://divatesatobbi.blogspot.hu/2014/06/manikur-minimalista-aztek-manikur.html)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úúú, mennyire szuper manit alkottál, rettenetesen bejön! :)))

   Törlés
 3. Ez egy olyan gyönyörű lakk *-* Remélem egyszer be tudom szerezni ha a Naillandnél járok :)

  VálaszTörlés
 4. Szép nagyon, de még mindig nem vagyok meggyőződve arról, hogy kell nekem (jobb is, mert most nincsen belőle) Viszont a Monroe nagyon kéne már végre, jó kis gradient manit lehetne csinálni vele, meg az O'harával.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A Monroe-t én különlegesebbnek tartom a Hope-nál annak ellenére, hogy a Hope is veszettül jól van összerakva, de igen: a Marilyn-ről elnevezett lakk mindent visz :D

   Törlés
 5. We found love in a hopeless place :D Hajj, szerelem ez a lakk, olyan szép *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, úgy látom, menthetetlenül beleestél :DDD

   Törlés
 6. Nálam, a Bridget, az Electric Dream és a Pirouette van a listán, de tudok nélkülük is élni, ha nem jön össze a megvásárlásuk. Hiába, sok lakkom van már...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. No, meglestem az említett lakkokat és ígérem, nem fogom őket megvenni előled, nekem túlságosan vérszegények :D

   Törlés
 7. Nagyon szép, és habár egy ideig sóvárogtam utána, minél több képet látok róla valahogy annál kevésbé érzek késztetést a megvásárlására. Pedig szép lakk, tényleg, csak valahogy már nincs meg az a "wow" faktor.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. No sebaj, legalább a Gravity nem fog megsértődni és továbbra is a némber van PP-lakkod lehet! :D

   Törlés

Megjegyzés küldése