BOMB Cosmetics - dinnyés ajakápoló teszt

Jó ideje tesztelgetem ezt a dinnyés ajakápolót, amelyből mind az áprilisi Pixibox, mind pedig a BOMB Cosmetics csomagjában lapult egy tégellyel, így hosszú időre be van biztosítva ajkaim hidratáltsága:

9 ml terméket tartalmaz ez a vidám, mosolygós dinnyékkel felöltöztetett tégely, amely a kinézete mellett a kis helyes, női tatyóba hajigálós méretével is azonnal elrabolja a szívünket.
Csavarosan záródó fedele alatt rejtőzik a könnyed, viaszos ajakápoló, melyet az ujjam hegyével szoktam felvinni az ajkaimra. Szuper, fanyar dinnyés illata van az ajakápolónak, igazi friss, vidám, nyarat idéző illat, könnyed ugyanakkor gazdag állaga pedig pár órán keresztül hidratáltan tartja az ajkaimat - nem is csoda, hiszen a BOMB Cosmetics csapata gazdag növényi olajjal és jelentős vajtartalommal látta el az instant dinnyécskét!

Nagyon tetszik benne, hogy nem egy betonkemény sertészsír állagot, hanem az ujj melegétől egy szinte vizesre olvadó, könnyed viaszréteget kapunk, amelyet nagyon könnyen el lehet oszlatni az ajkakon, melyek ezt követően nem nehezülnek el a felvitt ápoló anyagtól.

Enyhe, vizes fénnyel ajándékozza meg a dinnyés ajakápoló az ajkakat, melyekről szépen lassan, fokozatosan tűnik el, vagyis szívódik fel, az újrakenésnél viszont semmiféle, az előző kenésből visszamaradt, zavaró filmréteg nem fogad minket, egy újabb hatalmas (dinnye)piros pont a terméknek! :)
A termék jelenlegi, akciómentes ára 1.390 forint, ezért az árért 9 ml terméket kapunk, melyet a felbontástól számított 6 hónapig használhatunk fel. Az ajakápoló tökéletes nyári kísérőm lesz, főleg a 40 fok árnyékban napokon, amikor a hőség miatti megpróbáltatásokkor könnyen kicserepesednek az ajkaim és a hátam közepére sem kívánom a nehéz, sűrű ajakhidratálókat.

Emellett sikeresen kiélhetem illat formájában a szokásos nyári görögdinnye-mániámat, mert annak ellenére, hogy nem sok gyümölcsöt fogyasztok, nyáron igazi dinnyehabzsolóvá avanzsálok.


Összességében egy nagyon jól összerakott terméket kapunk ezért az árért, egyedüli hátrányaként az ujjal történő belenyúlkálást tudom csak felhozni, de ez engem a legkevésbé sem tántorít el a termék használatától - tudom, baci, bkv, satöbbi, de eskü hogy nem a tömött négyeshatos közepén fogom előkapni, miközben ömlik a nyakamba a jéghideg klíma! :P


Ezer köszönet a BOMB Cosmetics-nek és a Pixiboxnak, hogy eltalálták a kedvenc nyári gyümölcsömet és nem hagyják hidratálás és táplálás nélkül a beszélőkémet! :)Nektek melyik a kedvenc nyári ajakkencétek?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Egyszer ha elfogyasztom az ajakápolóimat, kipróbálom őt is..:)

  VálaszTörlés
 2. Erről a Pixiboxról pont lemaradtam, és bántam is nagyon. Ajakápoló zabáló vagyok, úgyhogy valószínűleg így is megveszem majd kipróbálásra, hiszen az ára kedvező ahhoz képest, hogy 9 ml :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ajakápoló zabáló, hihihi :DDD Akkor ezek szerint Te is hasonlóan hozzám, elvetemült mennyiséggel rendelkezel a különféle ajakápolókból? :P

   Törlés
  2. Igen...:D Tervezek is a közeljövőben egy összehasonlító tesztes bejegyzést azokkal, amiket a legtöbbször használok :)

   Törlés
 3. Nagyon szeretném majd egyszer kipróbálni, mert ami dinnye illatú, az nálam kapásból nyerő :)

  VálaszTörlés
 4. Érzem az ízét, hmmmm. :)
  Nagyon cuki a tégelye, és biztos nagy tápláló is. :) Szerinted megéri az árát? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A hatása és az ára tükrében ezerszer jobban megéri, mint feleennyiért egy Labello, amely az utóbbi időben csak bosszúságot okozott, puha ajkak helyett.

   Törlés
 5. Én nagyon bajban vagyok az ajakápolókkal, nekem borzalmas állapotban vannak az ajkaim pár hónapja, sejtelmeim szerint az egyik gyógyszeres kezelés miatt. Van vagy 20 féle balzsamon, többségben natúr, kőolajmentesek, de annyira nem akar helyrejönni.. pedig a Carmexet is használgatom, instant megoldásnak jó, úgy pár óra erejéig, de azt vettem észre, hogyha rendszeresen használom, akkor mégjobban, méghamarabb kiszárad a szám! Most úton van felém egy eos, abban reménykedem, ha ő sem, akkor kipróbálom ezt vagy falnak megyek! :D Amúgy tök guszta kinézetűek ezek a gyümis, tégelyes bombák, na meg cukiságfaktor lvl 999999! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Amikor télvíz idején ki volt borulva az ajkam bőre, akkor a fogorvosnénim a fogáaszati kezelés alatt bekente vazelinnel az ajkaimat és mire leszedte a fogaimról a fogkövet, teljesen felpuhult a bőröm - ugyan kőolajszármazék, de így, hogy elzárta a szárító levegő és nyál útját egy időre, be tudott indulni a regenerálódás. Szerintem egy kis tégelyes gyógyszertári kiszerelést próbálj meg belőle.

   Törlés

Megjegyzés küldése