Picture Polish - Gravity

Az első Picture Polish lakk debütálása a blogon. Igen, ezt is megértük :) Hogy félretettem az önfejűségemet és adtam a "pletykákra", miszerint ez a márka eszeveszett, mágikus, limitált szériás fedőlakkokkal fertőzi a lakkmániásokat, elsöprő sikerrel. És én is az elveszettek táborát erősítem már, ez a lakk sokszorosan is megérte az árát!Elsőként a Tiffany lakkot szemeltem ki ettől a márkától, aztán szembe találtam magam a Monroe-val, egy tökkkéletesen bordós-ciklámen galaxisos égbolttal és mellette az Aurora szépségét is elnyomó Galaxy-val. Nem mellesleg a zuram egyik kedvenc filmje a Gravitáció. Á, kicsit sem volt benne, hogy a név alapján imponálni fog neki a drága kis szerzeményem :P

Jól van, elég a rizsából, jöjjön először üvegben, aztán felkenve ez a csodalakk:
1 réteg tökéletes fekete lakkot tettem a körmeimre, kivéve a gyűrűsujjamat, mert ott 2 rétegben láthatjátok a China Glaze csíkozásmentes, folyékony fekete csodáját, a Liquid Leathert. Mivel ez életem első fekete lakkja aminek a felvitelére igencsak oda kell koncentrálni illetve hogy még időben elkaphassam a hidegfront előtti utolsó sugarakat, nos ez a lakkozáson meg is látszik, bocsánat érte!
A huncutka lila, sötétkék, olajzöld, mályvás barna és rézszínben játszik, melyben rengeteg pasztell citromsárga és pasztell arany csillám gondoskodik a galaxis-hatásról...aztán szikrázó napsütésben kiderül, hogy még ennél is több van benne:
Itt lila:

Itt kék:
Itt kékeslila:Ééés itt a zöld oldala, hát majdhogynem az őrület kerülgetett, jó értelemben:


A szivárvány minden színe megelevenedett a körmökön, wow anyám:

Én mondom: ha sikeresen leérettségiztetek vagy letudtátok a vizsgaidőszakot minden beadandóval és zh-val, bizony EZZEL a lakkal koronázzátok meg a sikert, mert ez veszettül méltó erre a címre!

Én odáig vagyok meg vissza, ha pedig napsütéses időben kell autóba pattannom, biztosan megkérnék mást, hogy vezessen helyettem, mert ezzel a lakkal a körmeimen életveszélyes az útra koncentrálni!

A China Glaze Liquid Leather lakkjáért sok puszi jár Madlennek, már egy rétegben is hibátlanul fed, tényleg szó szerint olyan, mint a folyékony bőr, ez a lakk még az általam amúgy is ihimáhádohott China Glaze lakkok közül is kiemelkedik, tényleg nagyon betalált nálam! :)
Rendelkeztek már Picture Polish lakkal?


Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Nekem az Aurora van meg, de nem tudom megszeretni :( Nem megy! Pedig olyan erősen próbálkozom...

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. OMG, mi történt, mi a baj vele? Ugyanúgy fekete alapon csücsül az Aurora és mégsem tündököl? :(((

   Törlés
 2. Én ezt és az Aurora-t vettem meg, de én sem igazán kedvelem őket, nagyon korlátozza a használatukat, hogy csak fekete alapon mutatnak, én bánom, hogy megvettem őket, a Gravity-t kedvelem, azt még fofgom használni, de az Aurora színe nem jön be.
  Az igazat megvallva, ha nem vettem volna meg most odáig lennék érte, de én még csak sötétkéken próbáltam és szinte nem is látszik a Gravity, egedül feketén kis dögös :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hű, hát most elültetted a bogarat a fülemben és megnézem ezt a Gravity-t, hogy sötétkéken hogyan nem működik...
   Ha jól sejtem, blogsale áldozatává fog válni az Aurora?

   Törlés
  2. Még nem döntöttem el, hogy eladom-e, vagy marad a dobozba. Készülök bs-re de nagyon nehéz megválni olyan lakkoktól is amit nem használok, pedig tudatosan nem gyűjtöm ezeket, csak megnyugtató érzés, hogy megvan :D Tudom, kicsit beteges dolog :D

   Törlés
  3. Érzelmi kötődés...abszolút megértem, én is vagyok így pár lakkommal, hogy csakis emiatt nem tudom elajándékozni :D

   Törlés
 3. Válaszok
  1. Köszönjük a megalkotójának ezt a lakkot! :D

   Törlés
 4. Te jó ég, erre csak annyit tudok mondani, hogy úúúúúú *-----* *-----* Ez a lakk eszméletlenül gyönyörű *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rettenetesen jól összerakta a gyártó, annyi szent :DDD

   Törlés
 5. Most folyékony halmazállapotúvá csöpögtem magam... Annyira szép *.* Én egyáltalán nem bánom, hogy feketén mutat csak jól igazán, akkor is szerelem és kell nekem :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hihi, most el is képzeltelek megváltozott halmazállapotban :PPP
   Mindenképpen szerezd be, talán még a zurad is féltékeny lesz erre a lakkra, mert annyit fogod nézegetni a körmeiden :P

   Törlés
 6. nem tudok dönteni, hogy melyik legyen az első PP lakkom. 3 esélyes van: ez, az Aurora és az Illusionist. még szerencse, hogy nincsenek készleten, így van időm gondolkodni :D
  amúgy tényleg fantasztikusan néz ki ez a lakk! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ahogy nézegettem a magyar bloggerlánykák fotóit az Auróráról és az Illusionist-ről, szerintem a Gravity pont az előző kettő keveréke színvilágában, egyedül az Aurora beépített glittereit nem hordozza magában. Szóval részemről érkezik egy szavazat a Gravity-re :DD

   Törlés
 7. Egy PP lakkot mindenképp szeretnék én is. Nem bánom, ha csak a feketén mutat, úgyis szeretem azt a színt a körmeimen. :) A Monroe-t mikor mutatod meg? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hű, jövő hét végefelé legkésőbb hozom a Monroe-t, oks? :)

   Törlés
 8. Már Erzsi nyereményjátékán is ezt a színt választottam ki, nagyon-nagyon különleges. (csak sajnos nem nyertem :( )
  Nagyon jól visszaadják a képeid a lakk sokszínűségét! Nem mellesleg az én páromnak is a kedvenc filmje, így azt hiszem, ha valaha az életben venni fogok PP lakkot, akkor az ez lesz! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Minden petákot megér ez a lakk, komolyan mondom! És ha még a párodnak is tudsz imponálni vele, hát akkor meg pláne! :D
   Én a Tiffany-t szemeltem ki Erzsinél, nem én voltam ugyan a szerencsés nyertes, de Tiffany egy ideje már velünk lakik :)))

   Törlés
 9. Gyönyörű O.O Ámbár nekem mindig kiábrándító, ha egy lakk egy alapszínen mutat jó, de ennek ezt is elnézem :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ennél nem szabad felróni hibának semmiképpen sem! A falat is előbb fel kell vakolni, hogy jöhessen rá a szín :P

   Törlés

Megjegyzés küldése