Nail(land) of the day: Picture Polish - Mellow Yellow és Golden Rose Galaxy - 26

A házi feladat elkészítése folyamatban van, vagyis folyamatosan érkezem a legutóbbi Picture Polish lakkok bemutatásával, íme az egyik féláraska, vagyis egy jó kis krémes pasztell citromsárga, a gyűrűsujjamon némi lila mákos tésztával megtörve a PP egyeduralmát:

Mindkét lakkból 2 réteget láthattok a körmeimen, azonban a Golden Rose-t önmagában alkalmazva bizony bőven elfért volna a 3. réteg és ki tudja, talán egy negyedik is.
Fedőlakk nélkül készültek a képek, a Golden Rose mákoskája gyönyörűen irizál lilán, a pasztell citromsárga lakk pedig a krém finissel rendelkező lakkoknál megszokott tompa krém-fényűre szárad:Egyenesre vágott ecsetekkel dobott meg minket mindkét esetben a gyártó, melyek rendkívül sok festéket vesznek fel, így itatás, itatás, itatás:A Mellow Yellow egy vastag állagú, krém finissel megáldott lakk, sajnos ennek megfelelően igen lassan szárad és ha nem koppra száradt első rétegre visszük fel a másodikat, bizony még egy óra után is könnyűszerrel belenyúlhatunk a lakkozásba.
Minden hangyatüsszentés és porcica meglátszik ezen az amúgy csodás pasztell citromsárgán, szóval ne a felújítás kellős közepén kenjétek fel, ahogyan én tettem a héten.
Ellenben a fedése valami mesés! Az első réteg néhol csíkos csak, de a második már tökéletessé varázsolja, fantasztikusan könnyed, visszafogott kinézetet ad ez a lakk!

A Golden Rose lilán irizáló mákos lakkja - leánykori nevén a 26-os - egy nagyon kis játékos darab, fekete és fehér pötyikék között a szivárvány minden színében játszó fóliadarabokat is rejt, a tetejében pedig az egész lakknak lila fénye van! Ezzel a topperrel még a legunalmasabb, alig használt lakkokat is fel lehet dobni, a Nailland pultjánál vessetek rá egy pillantást mindenképpen! No meg itt is:
Az áttetsző zselében úszó glitterek és fóliadarabok egyenletes elhelyezkedéséért küzdenem kellett egy keveset, a szélekre már nem is nagyon tudtam odataszigálni őket:

Kedvelitek a sárga színű lakkokat?

Pusza: Reni


Megjegyzések

 1. nagyon szép ez a sárga lakk.most sárga mániám van :D

  VálaszTörlés
 2. Cuki kis sárga. Nekem egy astorom van, ami hasonló, és nagyon szeretem. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Astor-fronton nem sok lakkom van, még ismerkedem velük.

   Törlés
 3. Nagyon szép ez a sárga, pedig tőlem elég távol áll ez a szín. :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyondurvánbrutálisanszép, és oda meg vissza vagyok érte, vagyis a manidért O.O

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó de drága vagy, köszönöm szépen! :)))

   Törlés
 5. De szép ez a kis sárga lakk :) Jól mutat melléje ez a GR lakk :)

  VálaszTörlés
 6. Imádom, és egy kicsit SÁRGULOK (hihi) az irigységtől, hogy ennyire jól áll Neked ez a fajta sárga. Magamon idegennek érzem, bár van egy manikűrtervem, amiben szerintem jól mutat majd :-)

  VálaszTörlés
 7. Ez a mellow yellow egyszerűen csodás. <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sosem húztam különösebben a pasztell színek felé, de most zöld, kék, sárga Picture Polish is termett hirtelen a gyűjteményemben :)

   Törlés
 8. ez a sárga nekem is nagyon tetszik! :)

  VálaszTörlés
 9. nem tetszett ez a sárga, amikor megvetted, de a kezeden baromi jól mutat, már értem miért választottad!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De aranyos vagy, hogy így gondolod, köszönöm szépen! :)))

   Törlés

Megjegyzés küldése