Holnap ünnepeljük az Édesanyákat

Ti is készültök már május első vasárnapjára? Ha nem bolondul meg az időjárás mint idén, akkor frissen nyíló orgonával vagy gyöngyvirággal köszöntöttem anyukámat, mellé még beficcent egy-egy bonbon vagy shoppingtúra a környékbeli kertészetekben.

Ha a fentieken túl olyan maradandó emlékkel szeretnéd meglepni édesanyádat, amit nap mint nap magán tud viselni, akkor nézd meg a Pandora anyák napi kollekcióját, amely finom kecsesre és fenségesre sikerült:
 

 

A kollekció az édesanyák előtt tiszteleg családösszetartó szerepüket szimbolizáló charmokkal. A sterling ezüstből, 14 karátos aranyból készült, ragyogó cirkóniával díszített szív alakú és finom csipkemintás charmok a modern család értékes emléktárgyai, melyek nosztalgikus tartalommal bírnak. A szeretet ősi szimbólumát, a rózsát, a lágy pasztell rózsaszín színű zománc és sterling ezüst teszi halhatatlanná.

Nekem személyes kedvencem a negyedik, rózsás gyűrű, amelyet élőben megcsodálva le is esett az állam, egy igazán kis finom, lágyságot és szeretet sugárzó darab, de mutatom a többi szépséges gyűrűt, valamint charmot is, melyet szívem szerint az anyák napi karláncra fűznék anyumnak:


Egy elegáns, igazi anyukás nyaklánc sosem lehet rossz választás:

Ez a karkötő gyerekek annyira de annyira szép:

A számomra kiemelkedően gyönyörű charm-ok:
A pasztell rózsaszín gyűrű charm-párja:Holnap nyugodtan csábítsátok egy kis vásárlásra anyukátokat és egy Pandora üzletbe bekanyarodva ki tudjátok választani a karkötőt a csuklója mérete alapján, illetve a kiszemelt charm-ot vagy charm-okat. Garantáltan maradandó és értékálló élményt fogtok tudni ajándékozni anyutoknak! :)

Hogy tetszik az Anyák napi kollekció? Ti mivel lepitek meg holnap édesanyátokat?


Pusza: Reni

Megjegyzések