Ugrás a fő tartalomra

Holnap ünnepeljük az Édesanyákat

Ti is készültök már május első vasárnapjára? Ha nem bolondul meg az időjárás mint idén, akkor frissen nyíló orgonával vagy gyöngyvirággal köszöntöttem anyukámat, mellé még beficcent egy-egy bonbon vagy shoppingtúra a környékbeli kertészetekben.

Ha a fentieken túl olyan maradandó emlékkel szeretnéd meglepni édesanyádat, amit nap mint nap magán tud viselni, akkor nézd meg a Pandora anyák napi kollekcióját, amely finom kecsesre és fenségesre sikerült:
 

 

A kollekció az édesanyák előtt tiszteleg családösszetartó szerepüket szimbolizáló charmokkal. A sterling ezüstből, 14 karátos aranyból készült, ragyogó cirkóniával díszített szív alakú és finom csipkemintás charmok a modern család értékes emléktárgyai, melyek nosztalgikus tartalommal bírnak. A szeretet ősi szimbólumát, a rózsát, a lágy pasztell rózsaszín színű zománc és sterling ezüst teszi halhatatlanná.

Nekem személyes kedvencem a negyedik, rózsás gyűrű, amelyet élőben megcsodálva le is esett az állam, egy igazán kis finom, lágyságot és szeretet sugárzó darab, de mutatom a többi szépséges gyűrűt, valamint charmot is, melyet szívem szerint az anyák napi karláncra fűznék anyumnak:


Egy elegáns, igazi anyukás nyaklánc sosem lehet rossz választás:

Ez a karkötő gyerekek annyira de annyira szép:

A számomra kiemelkedően gyönyörű charm-ok:
A pasztell rózsaszín gyűrű charm-párja:Holnap nyugodtan csábítsátok egy kis vásárlásra anyukátokat és egy Pandora üzletbe bekanyarodva ki tudjátok választani a karkötőt a csuklója mérete alapján, illetve a kiszemelt charm-ot vagy charm-okat. Garantáltan maradandó és értékálló élményt fogtok tudni ajándékozni anyutoknak! :)

Hogy tetszik az Anyák napi kollekció? Ti mivel lepitek meg holnap édesanyátokat?


Pusza: Reni

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…