Colourful Nail Art Challenge: From green to blue

Ugorjunk is bele a második kihívásba, jussunk el a zöld színtől a kékig. Ehhez a tőlem megszokott módon nem bonyolítottam túl az átmenetet: körmönként haladtam szépen sorban, az alábbi lakkok felhasználásával:És ő sikeredett belőle:

Mindegyik lakkból 2 réteget használtam, a középső ujjamon azonban csak egyetlen réteget láthattok, az a China Glaze nagyon ott van a szeren!


Külön ki szeretném emelni ezt a lakkot, mégpedig Katy nagy kedvencét, ami most már az én nagy kedvencemmé is vált, ugyanis ez élőben is így sziporkázik a napfürdőben, nem csak a fotókon: ő a So blue without you a China Glaze gyártásában:

Élőben szerencsére nem látszódnak át a körömvégek, a lakkok metálos fénye elfedi ezt a fedési hiányosságot:

A kisujj indul egy gyönyörű fűzölddel, majd egy zöld metálos fényű huncutság került a gyűrűsujjamra. A középső ujj egy igazi fémes csillogású zöld, amibe folyattak egy jó adag metálkéket, majd innen indulunk is tovább a kék irányába a mutatóujjamra felvitt, ezüstös beütésű kék lakkal, végül egy Euro Centrale kollekciós OPI zárja le a történetet:


Felhasznált lakkok:

Essence - Base Top Coat: 1 réteg
China Glaze - This is tree-mendous: 2 réteg (kisujj)
Aden - 35: 2 réteg (gyűrűsujj)
China Glaze - Tongue&Chic: 1 réteg (középső ujj)
China Glaze - So blue without you: 2 réteg (mutatóujj)
OPI - Can't find my Czechbook: 2 réteg (hüvelykujj)A lányok munkái a témában:

Megjegyzések

 1. De jó :) A CG valami gyönyörű :O

  VálaszTörlés
 2. A középső körmödön a CG lakk színe verhetetlen *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ahh, ne is mondd, folyamatosan őt és a So blue without you-t nézegetem! :D

   Törlés
 3. A középső ujjadon lévő CG-t én is megvettem nem rég, és annyira tetszik, annyira különleges szép színe van, először nem is hittem el, hogy lehet ilyen jó színe egy lakknak. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó, pedig hidd csak el, mert ezt nagyon jól összerakták! :) Ugyan vigasz-lakk volt nekem ez a CG, mert azt hittem, hogy a Catrice Hugo Moss lakkját nem sikerül levadásznom az akciós kosárkából, de végül sikerült és nem csak egy uncsi pót-lakk lett belőle :D

   Törlés
 4. Az a két kékes CG valami csodás, főleg amelyik a középső ujjadon van, nyami *.*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Nagyon tudom Neked ajánlani azt a lakkot, imádnivaló! :)

   Törlés
 5. Nagyon szép mindegyik lakk :)

  VálaszTörlés
 6. Láttalak ma az Árkádban, és élőben még szebb és csinibb vagy, mint online! Olyan kis baba arcod van :) Először nem gondoltam biztosra h te vagy, de amikor megláttam a cipődet akkor már tudtam. :P
  Pusza :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Te jó ég, most frankón leültem a kommentedtől...! :))
   Annyira drága vagy, nagyon szépen köszönöm, éppen rohantam a teafás BB krémért a The Body Shopba :D Legközelebb nyugodtan kiálts rám, annyira szeretem élőben is megismerni az olvasókat! :))))))))))))))))

   Törlés
  2. Okés, majd figyelem a kiegészítőket, hisz úgyis már kívülről ismerünk, így biztosra mehetek h Te vagy az! :) Ja és azt még hozzá kell tennem, hogy imádom amilyen stílusban írsz, mindegyik posztodból ismerek meg új szavakat, aranyköpéseket :))

   Törlés
  3. De drága vagy, el sem hiszed, mennyire jól esnek a szavaid, köszönöm-köszönöm!!! :)))))

   Törlés
 7. Káprázatosak a színek O.O

  VálaszTörlés
 8. Hát akkor ismét nőtt a kívánságlistám a zöld lakkal, köszönöm, Reni :-D Az a kék CG pedig valóban még mindig a kedvencem :-)

  VálaszTörlés
 9. Nagyon szép az összes lakk! :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése