Blogtalis szerzemények

Annyira jó, hogy minden sminktermékem és körömlakkom megvan, amire vágytam...! Aha, rossz válasz! Elképesztő mennyiségű csereberés cucc gyűlt össze az április 26-i blogtalálkozón, amiből eleinte nem is nagyon szerettem volna szemezgetni. Aztán ez lett a vége:

Elsőként a csajok, Katy és Eleni meglepijeit mutatom meg - mert mindig de tényleg mindig viszünk valami kis meglepicsomagot a másiknak ezekre a talikra, komolyan mondom, javíthatatlanok vagyunk! :DKatym tudja, hogy mániám az azték és az ikat minta, így meglepett ezzel a csodás kendővel és hogy az ajándék bámulása közben ne száradjak ki, megdobott egy Hello Kitty csomagolású narancslével a drága :)

Eleni egy durván addiktív illatú Fa tusfürdővel lepett meg, az örökké kiszáradó kacsóimra pedig egy Avon kézkrémet küldött segítségül. Mivel a fejem egy komplett katasztrófa-sújtotta övezet lenne, ha napon szárítanám meg a hajamat vegyszermentesen, így ezt a Matrix hővédőt van szerencsém általa kipróbálni, szuper! :)
A folyton lakkozott körmeimet sem hagyta magára, kaptam tőle egy Kallos kálcium építő zselét, egy Kallos körömszépítőt és egy Kallos körömfelület-kiegyenlítőt, jippí!!!
Arcmaszkot nem szokásom használni, valahogy sosem vonzottak, emellett pedig a fürdőszobai szekrényem dugig van arclemosó zselékkel és lemosókkal, szóval köszönik szépen, még tovább várakozhatnak felhasználásra, mert ezt a mandulás maszkot bizony ki kell rövidesen próbálnom.
A mécseskészleteim csökkentésére kaptam ezt a cuki mécsestartót, így azonnal a tengerparton teremhetek gondolatban, miközben egy illatos mécses illatozik a lakásban:


Drága Biától zsákmányoltam többek között ezt az Olay tonikot, amely hirtelen sok blogot elárasztott és magamon is mindenképpen szerettem volna kipróbálni. Rövidesen elfogy a micellás arctisztítóm, már be is állítottam a flakont a fürdőszobai polcomra:Szájra és szemre való kencéből is jutott nekem egy adag: a Paese márkára roppant módon kíváncsi vagyok, miután Niki a Paese szemhéjfestékeket bemutató posztjában meghozta hozzá az étvágyamat.

Az Avon szájfény a bogyós gyümölcsös színbeütése miatt került hozzám, azt hiszem, több érvet nem kell felhoznom :P

A szemre való termékeknél csak egy sima nincsmégilyenem-felkiáltás hagyta el a számat, nagyon megtetszett egymás mellett a bronz-alakulat, nomeg egy Paese termék is az utamba került - már nagyon kíváncsi vagyok, hogyan mutat majd a kék szemeimmel ez a zöld szemcerka:
És hát végül, de nem utolsó sorban a körömlakkok, hogy a fene vinné el! Pontosabban ne is, ne vigye el, mert mindbe beleestem és ilyenem még itthon tutira nincsen (a zuram hangosan felröhögött):


Felső sor
Lovely Moulin Rouge - Nr. 20.: piros glitterbomba
Lovely Moulin Rouge - Nr. 7.: fantasztikus sárgaarany
Claires - Nr. 243: ordítóan türkizkék csillámtenger
Golden Rose Holiday - Nr. 72: bontatlan(!) narancssárga homoklakk
Lovely Chameleon - ezüst, színváltoztató fedőlakk


Alsó sor
Essence Twins - 02 Romeo: metál ezüst
Catrice - 900 Steel My Heart: szürkéslila lakk, lila csillámokkal
Catrice - 690 Fred Said Red: vadító piros beütésű narancs
Catrice - 510 Bye, Bye Birdy: csodás pasztell sárga
Lovely - Nr. 345: lilán irizáló kékesszürke
Astor - 243 Dark water blue: csodás petrolkék (ő volt a mostani DM dobozban?)
Astor - 210: narancssárga és citromsárga csillámos fáradt rózsaszín
Moyra - Nr. 803: narancssárga és citromsárga csillámos narancsÉs ismét érkezik a szokásos kérdés: melyikkel érkezzen lehetőleg elsők között a manikűr? :D

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. A zöld szemcerka tőlem származik, nagyon reméltem hogy valaki hasznát veszi, hamár fekete helyett ezt kaptam :DDD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ó de jó, alig várom hogy beépítsem a napi sminkelési rutinomba! :)))

   Törlés
 2. Örülök, h tetszik a GR homoklakk, szép, csak nem az én színem. Várom a tesztet :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm-köszönöm nagyon, felkentem a kicsikét, de a negyedik(!) rétegnél is rá tudnám fogni, hogy átsejlenek a körömvégek...de nem adom fel! :D

   Törlés
 3. De szuper dolgokat kaptál és szereztél, viszont egy kérdésem azért van: ki, mégis ki vált meg egy bontatlan GR homoklakktól?! :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Egy őrült blogger :P Nem-nem, többletrendelés vagyis többletpakolás eredménye volt ez a lakk :)

   Törlés
 4. Hát nagyon jól jártál ezekkel, azt kell mondjam :) A narancs Moyra után a narancs Gr-re leszek kíváncsi :) (ahhoz képest, hogy ki nem állhatom a narancssárgát, elég élénken érdeklődök, hm.... :D)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Önálló manikűrben mindenképpen megmutatom, de túlságosan is pasztell :)

   Törlés
 5. Azta, mennyi lakk, a GR homoklakkal kezd. :) A férfiak nem értik ezt... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. A férfiak ezt bizony valóban nem érthetik :PPP

   Törlés
 6. Tőlem ment Hozzád a bronz Essence szemcerka, a sárga Catrice és a narancssárga Moyra, amiből egyébként szintén sok réteg kell, ezért egy jól fedő sima narancs mellé ajánlom fedőnek, úgy viszont csodás! Csak azért nem tartottam meg, mert egy China Glaze-em nagyon hasonlít rá :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szuper :) Ahogy forgattam, sejtettem hogy fedőlakk lesz belőle, ígérem hogy jó helye lesz nálam - rövidesen meg is látogathatod :P

   Törlés

Megjegyzés küldése