Szempillaspirál teszt: Rimmel Glam'Eyes Day2Night

A Rimmel állványon nem nagyon szoktam szempillaspirál után kutatni, ez azonban épp akkor akciós volt a Müllerben és még nem volt itthon egy tucat spirálom, így megvettem ezt a nappali, szofisztikált pillákból estére dög pillákat varázsló eszközt.

Nem egy kétvégű spirálról van szó, a feje van kettéosztva, vagyis a nappali sminknél a fekete színű Length fejecskét csavarjuk le egy vékony, kecses spirál használatához, ha pedig éjszakai üzemmódra váltanánk, akkor a pink Volume fejét kezdjük el letekerni - ekkor egy jó vastag, úgymond a szokásos kinézetű spirálhoz jutunk. Lássuk is, nálam hogyan szuperált a termék:Csomagolását tekintve igencsak figyelemfelkeltő, a fekete és pink magenta színű csomagolást még beépített holografikus, színes diszkógömböt idéző fóliadarabokkal is feldobták, ezzel is ráerősítve a termék éjszakai használatára:Elsőként a hosszabbításért felelős spirálért nyúltam, egy nagyon kis pici, már-már törékeny spirál akadt a kezembe, nagyon kis cukika, a hatását tekintve pedig elsöprő, nézzétek csak:

Spirálozás nélküli, natúr szempillák, szempillagöndörítő nélkül:Hosszabbító szempillaspirál szemből:És alulról fényképezve:Nagyon kis decens, visszafogott kinézetet varázsolt önmagában a hosszabbító spirál, ugyan nem tűntek hosszabbnak a pilláim, de azokat remekül kiemelte 1 rétegben.
Hagyományos sörtével rendelkezik ez a szempillaspirál és gazdag, sötét grafit színű festéket visz fel egyenletesen.

És ezután rátértem az éjszakai kiadásra, de bár ne tettem volna, mert sajnos igen hamar elvette a kedvem :-/

Letekertem a pink kupakot, amely a dúsításért felel:Ekkor már egy normál szárvastagságú, szokványos szempillaspirállal találkozhatunk:


Egyetlen dúsító réteget felvive a már hosszabbító spirállal "előkezelt" pilláimon:Alulról fotózva még borzalmasabb a pókláb-hatás. Vagy mintha szimpla kátránnyal bohóckodtam volna. És még az alsó szempillatövekbe is aláhullott egy kevés:


Konkrétan úgy éreztem magam a dússágért felelő spirál használata után, mintha már eleve részegen, kettőig nem látva akartam volna fevrisíteni a zspiráozássomat :D

Még az a szerencséje ennek a terméknek, hogy az egyik fele iszonyatosan betalált nálam és ugyan hosszabb ideig fog tartani hogy elhasználjam, mégis megtaláltam a számomra eddigi legtökéletesebb, minimál sminkhez szükséges eszközt.

És persze, hogy meg kellett néznem, hogyan is működik ez a kettősség egyetlen terméken belül, így amikor a dúsító részt tekertem ki a tubusból, a pink fej mögötti fekete fejet el kezdtem letekerni és máris húzódott vissza a hosszabbító spirál, hátrahagyva a rajta lévő festéket:

Vagyis amint kihúztam a dúsító fejből a hosszabbító fejet, azonnal le is jött a felesleg róla, mert önmagában ez a spirál túl sok festéket vesz fel és azt is egyenetlenül, emiatt sikerült ilyen rosszra a dúsító kefével felvitt festékréteg.
Összességében én ezt a terméket kihagyhatónak tartom, a hosszabbító spirál szuper eredménye sem tud arra rávenni, hogy újravegyem majd, ha elfogy ez a termék.

Nektek volt ezzel a spirállal tapasztalatotok? Ti hogyan szoktátok átalakítani a nappali sminket bulizós sminkké?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Valóban durva a dúsítós rész hatása :s viszont a másik nagyon szép, természetes pillákat varázsolt :)

  VálaszTörlés
 2. Ez siralmas. :D
  Az utóbbi egy évben két Rimmel spirált is használtam és mindegyikkel meg voltam elégedve.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Úgy-úgy! :)
   Melyik típusok ezek amik beváltak Neked?

   Törlés
 3. Ajajajaj! :O Pedig de ígéretes volt az első néhány kép, na de ez a dúsító hatás, hát öhm... hagy némi kívánni valót maga után :D

  VálaszTörlés
 4. Nekem egy Oriflames ugyanilyen tusom van, de azt IMÁDOM!
  Pont így használom, nappalra a cuki,pici fejet éjszakára mindkettőt. Egyáltalán nem lesz pókláb hatás. Már vagy háromszor újra is vettem :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oriflame spirállal még nem volt dolgom, na de előbb-utóbb sort kerítek erre is :)

   Törlés
 5. Sajnálom hogy nem vált be neked. Én egyébként az új spiráloknál mindig előbb leitatom a felesleges festéket egy papírzsepivel, talán próbáld meg ennél a spirálnál, hátha jobb lesz az eredmény. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen a tippet, mindenképpen nekiállok ezzel a módszerrel :)

   Törlés

Megjegyzés küldése