Shopping: Müller, Benu gyógyszertár és ajándékok

Az utóbbi napokban-hetekben leginkább a gyógyszertárakat jártam és kajtattam a kettőt egy áráért Bioderma micellás víz csomag után, de mindenhol enyhén idiótának lettem nézve. De végül sikerrel jártam - ugyan nem a pink verzióra csaptam le, de már ez is félsiker! Na de nem csak erre táraztam be, vettem még pár szépséget:Március utolsó napjaiban beváltottam az ArtDeco Quattro Box és 4 mono szemhéjpúderre a 30%-os Müller kedvezményt a Pixiboxban lévő kedvezménykártya alapján - mondanom sem kell, hogy az utsó boxot hoztam el:
Asztali pézsének egy ilyen tavaszi darab tökéletesen megfelel! Mindig jobb lesz tőle a kedvem, hogyha ránézek, nem mellesleg pedig jó puha papírzsepiket rejt magában ez a kis dobozka. Összecsomagolva két ilyen hatalmas dobozt adtak 600 valahány forintért:
Már jó pár hete nézegettem ezt a karkötőszettet, annyira nem én vagyok, hogy muszáj voltam leárazva, 650 forintért elhozni. A még így is hatalmasra sikerült mini parfüm üvegcséket szimbolizáló díszeket szerintem lepattintom róla:Ezt én strapabíró vázának hoztam el kemény 900 forintért, van is ám súlya rendesen, erre a címke alapján kiderült, hogy gyertyatartó...khmmm :D


Az Atrix kézkrémet és Dove testápolót a zuram nővérétől kaptam, mert náluk nem fogy (jó helyre hoztad Szilvikém :D

Az Anny lakkal még adós vagyok a múltkori bloggeres zsákmányból, mert az előző képről lemaradt ez a perverz szürke-lila lakk, ami szerelem volt természetesen első látásra :)

Ahány gyógyszertárban én voltam, lehet hogy már kör e-mailt is küldtek a fényképemmel a Bioderma nepper - vigyázz vele subject-el, de a helyi madaras teszkó gyógyszertárában az enyém lett :) A gyógyszertári alkoholt nem magányos estéimre vettem, hanem egy összetört MAC szemfesték és egy NYC márványos púder-pirosító restaurálására, hamarosan megmutatom, mit sikerült ezekből újraalkotnom.

Ti már készültök a Glamour-napokra? :)

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. Az ArtDeco-ról lesz majd részletes bejegyzés, ugye? :-)
  Bioderma micellás vizet én legutóbb a Dermaonline oldalról rendeltem, ők is nagyon jó áron adták!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Én is ezt akartam kérdezni, mert NAGYON érdekelnek a színminták! :-)

   Törlés
  2. NAGYON gyorsan igyekszem őket hozni, jóóóóóó? :D

   Törlés
 2. Annyira jók a zsákmányok O.O Az Art-ra én is kíváncsi vagyok :)

  VálaszTörlés
 3. A karkötőn azokban a parfümös üvegekben egyébként szájfény van, mintha úgy láttam volna de lehet keverem valami mással?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hűűű, akkor máris szétszerelem, erről lemaradtam! :)

   Törlés
 4. Az a karkötő nekem nagyon tetszik, szerintem hagyd rajta az üvegcséket is, lehet, hogy jól mutat majd pl. az új gatyóddal? :-D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Okés, de az irodai melóhoz mindenképpen leveszem őket, mert ha 8 órán keresztül fognak az asztalhoz koppanni gépelés közben, engem szerintem kinyírnak bent a csajok :DDD

   Törlés
 5. Muszáj megírnom, hogy imádom a humorodat! :) És a micellás vízzel én is szemeztem, de még csomó mindent el kell itthon használnom, szóval nemszabadmegvennem. :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. De drága vagy, köszönöm szépen, örülök ha sikerül megnevettetni :DDD
   Tartozom egy vallomással: 3 üveg micellás vizem és 3 sima arctisztító tonikom/tejem várakozik elhasználásra és melléjük sikerült megvennem a dupla Biodermát... :)

   Törlés
  2. A legtöbb posztod mosolygásra fakaszt. :)
   Oké, akkor nem csak én vagyok mániákus felhalmozó. :D

   Törlés

Megjegyzés küldése