Ugrás a fő tartalomra

Horoszkóp kihívás: Bak

Április hónapban 2 egymást követő napon van a Disney hercegnős és a horoszkópos kihívás, így újrahasznosítottam a tegnapi Pocahontas manikűrömet és Bakká alakítottam :)

Mindössze annyi történt, hogy a hüvelykujjamra egy csodaszép H&M fedőlakkot tettem, valamint a mutató- és kisujjamon átfestettem a körmömet és kész is volt a jegyre jellemző, földszíneket felvonultató, ugyanakkor vibráló manikűr.

A 2 újrafestett körmömön ez a China Glaze lakk napsütésben csak úgy sziporkázik, és ahány Bak-jegyű ismerősöm van, mindig zsizseg és jelen van és sziporkázik :D
A hüvelykujjamon egy csodás, hódara és arany glitterfüggöny ékesíti a barna China Glaze-t, a Bakok szeretnek elegánsan öltözködni, ha kicsípik magukat, akkor annak megadják rendesen a módját:


Felhasznált lakkok:
China Glaze - Brownstone (gyűrűs-, középső- és gyűrűsujj)
China Glaze - You're a Hoot (középső- és gyűrűsujj)
China Glaze - Stellar (mutató- és kisujj)
H&M - fehér-arany glitteres fedőlakk (hüvelykujj)A többiek alkotásai:


Megjegyzések

 1. Hű, ez még jobban tetszik mint a Pocás *-*

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Először magyaros hangzással olvastam el, amit írtál, gondolhatod, mennyit röhögtem :DDD

   Törlés
  2. Most már én is röhögök :-D

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.