Horoszkóp kihívás: Szűz

Sulis koromban mindig a szűz jegyében született osztálytársaim születésnapi zsúrjával indult a tanév, nagyon bírtam, hogy az ilyen szombati zsúrokon kompenzálva lett az iskola iránti utálatom, mert hát akkor még szuper jó volt az idő, mi meg már bent csücsültünk az osztályteremben.

Pasztellkék és barackszín illik a leginkább ehhez a jegyhez, én pedig felkutattam a legpasztellesebb kék(szerű) és legbarackosabb árnyalatot a lakkos gyűjteményemben. Természetesen az eredmény jóval élénkebb lett, mint az "előírt" színek, de hát tudjátok: én meg a visszafogott árnyalatok... :D

Szóval pasztell lila és korall színek együttese kerekedett ki a történetből:














A MaxFactor Glossfinity körömlakkja a Flushed Rose névre hallgat, a lakk az üvegében sokkal visszafogottabb, inkább barackosabb, mint felkenve ez a korall árnyalat.
A lakk gyönyörűen terül, száradási ideje közepes és nagyon-nagyon miniatűr korall és rózsaszín mikrocsillámok tarkítják.

Az Aden lakk az üvegben egy lilás pasztellkék lakknak tűnik, aztán felkenve igazi orgonalila-beütést kap. Száradási ideje szintén közepes, de úgy tűnik, sokkal több időt kellett volna hagynom neki, mert a második réteg felvitele után bubisodott a lakk:



















Felhasznált lakkok:

Maxfactor Glossfinity - 75 Flused Rose
Aden - pasztell lilás kék árnyalat







Nézzetek be a Csajszikhoz is:


Megjegyzések

 1. Válaszok
  1. Köszi :) Szegénykét erősen hanyagolom, mert bár szép színe van, valahogy nem tud(ott) rám hatni annyira, mint szeretném :-/

   Törlés
 2. Mindkét lakknak nagyon szép a színe :)

  VálaszTörlés
 3. Tetszik ez a mani! Igazán szép színek! :)

  VálaszTörlés
 4. Nagyon jól mutat együtt a két lakk :)

  VálaszTörlés
 5. Nekem is nagyon tetszik, baromira illik hozzád :)

  VálaszTörlés
 6. Ez a Glossfinity lakk nagyon gyönyörű :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm, igyekszem őt megszeretni, de valahogy elég nehézkesen megy :)

   Törlés
 7. Ez a Glossfinity lakk az egyik abszolút kedvenc korallszínű lakkom. Szép lett a mani, eszméletlen jó ez a színkombó rajtad. :-)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése