Ugrás a fő tartalomra

Horoszkóp kihívás: Rák

A zuracskám született a rák jegyében, szóval meginterjúvoltam, mely színeket kedveli a legjobban és hármat sorolt fel: kék, kék és végül némi kék.

A rák a víz jegyűek csoportjába tartozik, igencsak szentimenti jegy, de hatalmas szíve miatt nem is lehetne ez másképp :) A vizet, tengert is becsempésztem ebbe a manikűrbe a hüvelyk- és kisujjamon egy zöldes beütésű kék China Glaze lakk segítségével, a többi 3 ujjamra pedig egy gazdagon fedő kék Aden lakkal festettem.
Fel szerettem volna avatni a díszítő lakkomat és igyekeztem a rák jegyét felfesteni, inkább kevesebb mint több sikerrel. Utolsó simításként egy áttetsző csillogás került a gyűrűsujjamra, mely ismét visszarántja a manikűrt a csillogó vízfelszínre:
Felhasznált lakkok:

China Glaze: Sexy in the City
Aden középkék lakk
China Glaze: Travel in colour
Flormar Nail Art: NA06 vérnarancs

A délutáni napfényben fürdőző China Glaze fedőlakk, üvegben inkább arany csillámosnak tűnik, de felkenve robbannak a kis pink csillámok a körmön:
Nézzétek meg, mit alkottak a témában a többiek:

Megjegyzések

 1. Gyönyörű O.O Amúgy csak azért mert hasonlóak vagyunk, rajta is ez a CG topper van :D :D kék pasztell lakk felett... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az rajtam is ez a CG topper van akart lenni :)

   Törlés
  2. Értettem ám, ebben is 1 rugóra jár az agyunk, nem csak a topperben :P

   Törlés
 2. Reni, én is rák vagyok ám... :P Amúgy, sejthettem volna, hogy a zurad is az, hisz mennyi szép körömlakkot kaptál tőle a múltkor! ;)

  VálaszTörlés
 3. Reni, megmondom a frankót, ha nem látom a címet nem tudtam volna mi van a gyűrűsujjadon, de én még ilyet sem tudnék festeni, viszont ezek a színek nagyon tetszenek, jó lett :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Erzsim! :)
   Első nekifutása ez a szabadkezű maszatatolásnak, nem hinném azonban, hogy Neked ez ne menne, szóval szívesen látnék Nálad ilyen manit :D

   Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Sminkeltávolítók összecsapása - 1. rész

Ebben a bejegyzésben három terméktípust- és márkát mutatok meg Nektek, melyekkel a nap végén kíméletesen eltávolíthatjuk az aznapra felrajzolt arcunkat - akarom mondani a sminkünket ;) Természetesen bekerült ebbe a hármasba a micellás vizek Szent Grálja, a Bioderma Sensibio H2O micellás vize, de itt máris bejött a képbe egy micellás alternatíva a Lirene személyében. Na de akkor lássuk, mik ezek a termékek és mennyire vagyok velük megelégedve.