Horoszkóp kihívás: Rák

A zuracskám született a rák jegyében, szóval meginterjúvoltam, mely színeket kedveli a legjobban és hármat sorolt fel: kék, kék és végül némi kék.

A rák a víz jegyűek csoportjába tartozik, igencsak szentimenti jegy, de hatalmas szíve miatt nem is lehetne ez másképp :) A vizet, tengert is becsempésztem ebbe a manikűrbe a hüvelyk- és kisujjamon egy zöldes beütésű kék China Glaze lakk segítségével, a többi 3 ujjamra pedig egy gazdagon fedő kék Aden lakkal festettem.
Fel szerettem volna avatni a díszítő lakkomat és igyekeztem a rák jegyét felfesteni, inkább kevesebb mint több sikerrel. Utolsó simításként egy áttetsző csillogás került a gyűrűsujjamra, mely ismét visszarántja a manikűrt a csillogó vízfelszínre:
Felhasznált lakkok:

China Glaze: Sexy in the City
Aden középkék lakk
China Glaze: Travel in colour
Flormar Nail Art: NA06 vérnarancs

A délutáni napfényben fürdőző China Glaze fedőlakk, üvegben inkább arany csillámosnak tűnik, de felkenve robbannak a kis pink csillámok a körmön:
Nézzétek meg, mit alkottak a témában a többiek:

Megjegyzések

 1. Szerintem is szépe lett! :)

  VálaszTörlés
 2. Gyönyörű O.O Amúgy csak azért mert hasonlóak vagyunk, rajta is ez a CG topper van :D :D kék pasztell lakk felett... :D

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az rajtam is ez a CG topper van akart lenni :)

   Törlés
  2. Értettem ám, ebben is 1 rugóra jár az agyunk, nem csak a topperben :P

   Törlés
 3. Reni, én is rák vagyok ám... :P Amúgy, sejthettem volna, hogy a zurad is az, hisz mennyi szép körömlakkot kaptál tőle a múltkor! ;)

  VálaszTörlés
 4. Reni, megmondom a frankót, ha nem látom a címet nem tudtam volna mi van a gyűrűsujjadon, de én még ilyet sem tudnék festeni, viszont ezek a színek nagyon tetszenek, jó lett :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm Erzsim! :)
   Első nekifutása ez a szabadkezű maszatatolásnak, nem hinném azonban, hogy Neked ez ne menne, szóval szívesen látnék Nálad ilyen manit :D

   Törlés

Megjegyzés küldése