H&M Fall Winter 2014/2015

Letisztult vonalak, ügyes és ötletes anyagváltások és csillogó berakások: engem megfogott a H&M idei őszi-téli kollekciója.

A military zöld elegáns, egyszerű szabású szövetkabátokon és bundákon egyaránt megjelenik, a kombinészerű selyemruhákhoz és a csipkés aljú szoknyákhoz (igen, idén mehet a kifelé vetkőzés Jennifer Garner - Hirtelen 30 c. filmje alapján az első munkanapon :D) fényes anyagú bőrdzsekiket passzintottak a bemutatón, igazán harmonikus az összhatás.
A krémes barna sajnos nem az én színem, iszonyatosan sápasztja a hulla hófehér bőrömet, így ezeket a darabokat biztosan a vállfájukon fogom csak nézegetni.

A fényes, enyhén csillogó ruhák mellett komplett villámcsapásokként és teljes galaxisokként irizálnak a különféle szatén és glitter anyagok, ezekkel a megoldásokkal remekül feldobták az amúgy uncsi feketét, ezüstöt és sötétkéket.

A fenti extrább megoldások mellett a kis feketét, klasszikus szabású blézert, valamint az alap fekete nadrágot is megtaláljuk késő nyáron a polcokon. Nektek melyik darab a kedvencetek?
Megjegyzések