Disney Princesses Nail Challenge: Csipkerózsika

Ezt a törékeny, pinkben úszó hercegnőt kaptuk mára feladatként a kihívás ezen napján és nekem azonnal a nemrég zsákmányolt, csillámos bugyirózsaszín ArtDeco lakk ugrott be - nem is én lennék, tudom.

Mivel a szúrós tövissel rendelkező rózsák egészen benövik a kastélyt, így keretként egy piros homoklakkot alkalmaztam, a másik 3 ujjamra pedig jöhetett a bugyipink lakk:
Mutató-, középső- és gyűrűsujj: ArtDeco - 168-as számú lakkja világos rózsaszínben, mely miniatűr arany csillámokat tartalmaz.

Hüvelyk- és kisujj: OPI Mariah Carey Liquid Sand Collection - The Impossible: nem szerettem volna csak egy sima piros lakkot használni, így az OPI kollekciójában lévő narancsos-pinkes piros lakkot kentem fel, mert a benne lévő bordó glitterek árnyékban feketének tűnnek, így ezzel a lakkal tökéletesen megkaptam a rózsát és a szúrós tövist is. 2 legyet 1 csapásra:
Felhasznált lakkok:
Nézzétek meg, a többiek miket hercegnősködtek össze :)


Megjegyzések

 1. Az a sand lakk valami csodálatos szépség!

  VálaszTörlés
 2. Válaszok
  1. Szegény Csipkerózsikához nem nagyon kötődöm, így nem is akartam túlbonyolítani a semmit :P

   Törlés
 3. Nekem mind a 2 lakk tetszik, szép lett!!

  VálaszTörlés
 4. Nagyon szép O.O mondjuk az OPI lakk brutál!

  VálaszTörlés
 5. Nekem az Artdeco lakk tetszik nagyon-nagyon, tökéletesen illik Csipkerózsikához. Már ha Fionával értünk egyet, aki ugye minden áron rózsaszínbe akarta őt bugyolálni :P

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Fiona a Csipkerózsikában, meg a Shrekben is egy nem egyszerű karaktert rejt :DDD

   Törlés

Megjegyzés küldése