Catrice kifutó szemhéjpúderek színmintákkal

Még egyáltalán nem reménytelen lecsapni a kifutó Catrice termékekre, a Blaha Lujza téri Europeumban legutóbb fullra voltak töltve a tartók.
Ha valamelyik termék megtetszik a színminták alapján, csípjétek el őket :)

Absolute Eye Colour 080 - Yellow Submagreen négyes szemhéjpúder-paletta:

A színminták szemhéjalapozó nélkül, 1 húzással készültek, a sárga kivételével szerintem egészen szuperül teljesítenek így önmagukban. Nem nagyon porolnak.

Az első 2 szín a paletta felső sorában lakó tompa sárga és rezes beütésű barna.
A második 2 szín az alsó sorban helyet foglaló, pan-ben arany csillámos, de felkenve már ezüst csillámokkal tarkított ezüstös szürke, mellette pedig a sötétszürkének kinéző, felkenve erősen barnás beütésű szürke szemhéjfesték.
695 forintért vesztegetik:
Intensif'Eye wet&dry shadow - lila:
Itt is alap nélkül készültek a minták, az első a nedvesen, a második a szárazon, 1 rétegben felkent verzió. Ez a márványos mintázattal, benne ezüst csillámlással megáldott mono nem porol használat közben, abszolút jól viselkedik tehát.
Szárazon egy kis lilás beütésű barnás szürke színnel van dolgunk, azonban nedvesen alkalmazva adja ki azt az irizáló indigókék-lila árnyalatot, ami a következő mono szemhéjpúderben is huncutul el van rejtve, vagyis igyekszem mihamarabb összekombinálni a kettőt egy szemfestésnél.
695 forintot kóstál.


Catrice mono szemhéjpúder: 410 C'mon Chameleon:

Első ránézésre valami zöldesszürke. Semmi extra. Aztán felkenve kezdi eszét veszíteni az ember...


Barna, szürke, zöld és KÉK! Valami eszeveszett, ahogyan a felkent valamiféle barna szemhéjpúder egyszercsak el kezd kék színben játszani a szemhéjon...még jó, hogy egy ilyen MAC Club-dupe-ot kivonnak a forgalomból, ejj-ejj! :(
Sajnos sejtem magamról, hogy vissza fogok rohanni legalább egy ilyen monoért, melyet most 695 forintért árulnak:Mikre csaptatok le a Catrice kifutói közül?

Pusza: Reni

Megjegyzések

 1. én ezt a mono-t 349 ft-ért vettem a kispest rossmannban. nem tudom van-e még, de akkor nem az utolsót hoztam el. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rossmannban sosem járok szerencsével, bárhogyan időzítem, csak üres állvánnyal találkozom :-/

   Törlés
 2. Az a márványos szemhéjpúder nagyon begyere :)

  VálaszTörlés
 3. A Chameleon-t én is megvettem, de Győrben az Árkádban már minden Catrice cucc a megmaradtak közül 345Ft-ra volt átárazva. :)

  VálaszTörlés
 4. Vagy 350-re, már nem emlékszem pontosan. :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése