Ugrás a fő tartalomra

Horoszkóp kihívás - Bika

Második állomásához érkezett a horoszkópos körmös kihívás (az első kihívást mely a kos volt, itt tekintheted meg), melynek ezen állomása nagyon kedves szívemnek, ugyanis énönzőségem személyében egy vérbeli bika bújik meg :D

A bika a föld elemű jegyek közé tartozik, materiális, földhözragadt, konok, makacs, ugyanakkor szívós és anyagias. Leginkább a kék és zöld színek állnak neki jól a földszínek mellett, így egy igazán elegáns zöldet - ha nem a legelegánsabbat - választottam fő színnek egy A-England lakk személyében.

Amellett, hogy a zöld jól áll a jegy szülötteinek, úgy gondoltam, jól mutat mellette egy jó kis gazdag arany, mely a bika anyagiasságára utal :) A kettő házasítása pedig:


A-England - Dragon: gyönyörű, gazdag, tiszteletet parancsoló szín, mely igazán a napfény csillogásában kel életre és tűnnek elő a magában hordozott, holografikus tulajdonságok:China Glaze - Mingle with Kringle: folyékony sárgaarany, az anyagiasság megtestesítője a China Glaze-től :D Királyi pompa, gazdagság, fényűzés...tipikus burzsuj lakk :PAztán persze el kezdtem huncutkodni és vízcseppek kontra szupermakró kontra holo-hatás koncepciója lett:


Mindkét lakknak hagyományos, vékony, lefelé szélesedő ecsete van, szuper velük dolgozni:

Hogy tetszik a manikűr? Tegye fel a kezét, aki bika! :D

Pusza: Reni


Nézzétek meg, mit alkottak a Lányok ebben a témában:


Megjegyzések

 1. Nagyon szépek ezek a lakkok ^^

  VálaszTörlés
 2. Annyira szép ez a lakk! Nem győzöm csodálni! :D

  VálaszTörlés
 3. Bika nővérem! Számból vetted ki a lakkozást :D vagyis a lakkot :) nagyon jó lett :)

  VálaszTörlés
 4. Mind a két lakk csodás! :) Illenek egymáshoz és hozzád!:)

  VálaszTörlés
 5. szerintem is csodás ez a két lakk

  VálaszTörlés
 6. Én is bika vagyok. :D Nagyon jók a színek! :)

  VálaszTörlés
 7. Nagyon szép együtt ez a két szín :)

  VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Teszt: Syoss Color Refresher színmegújító hajszínező - egy hab a zuhany alatt

Attól függetlenül, hogy épp milyen "színkedvemben" vagyok, szeretem a hajfestési procedúrát, mert egyrészt akkor anyummal rendkívül jól szórakozunk - leginkább egymáson, emellett odáig vagyok azért a gazdag és élénk hajszínért, amit viszont csak az első pár hajmosásig van lehetőségem viselni. Utána következik a na, vajon milyen fakó vörösre sikerül kikopnom szakasz, amely egészen a következő hajfestésig tart. Nos, a lehető legjobbkor érkezett a Syoss új fejlesztésének, a színfelfrissítő habnak a tesztelési lehetősége, az azon a héten frissen befestett, mokka-árnyalatú hajamon teszteltem a terméket, melyről most bővebben szeretnék mesélni Nektek.

A nagy száraz sampon teszt

Holnap indul a tavasz második őrületi felvonása, remélem már mindenki kivágta előre a kuponjait :) Ha a Toni&Guy száraz samponjára fáj a fogad, akkor mindenképpen olvass tovább:

Syoss
Egy kupacban mutatom most meg az általam eddig használt száraz samponokat, mindegyikhez drogériákban juthattok hozzá. Jöjjenek jobbról balra a termékek, elsőként a Pixibag-be rejtett Syoss termék.

1.000-1.300 forint magasságában mozog az ára, 200 ml terméket kapunk a pénzünkért, ez a termék viszont az én hajamra nem vált be, tele lettem fehér folttal, bármerre és bárhogyan is fújtam a hajamra a porított terméket, a dúsító hatása is hamar tovaszáll (1 óra). Jelenleg úgy használgatom el, hogy a fejemet előre döntve, a hátsó/alsó hajszálakat frissítem fel vele, a látható helyekre vagyis a fejem búbján és oldalt a pofim mellett futó tincsekre a Balea Trend It Up száraz samponját használom.
Balea
A DM-ben az egyik fellelhető száraz sampon a sima kék Balea-s, 700 forintot kóstál 200 ml termék és ezért a pénz…

Teszt: Helia-D Regenero termékcsalád

A hajam elég sok "kínzásnak" van kitéve a szokásos környezeti ártalmak mellett: rendszeresen van festve, hajtőemelővel és hajhabbal megküldve szárítom be forró levegős hajszárítóval és 1-1 nap nyerésére még száraz samponos támadásnak is kiteszem. Elég rossznak hangzik igaz? Szerintem is és végre rámtalált egy olyan komplett termékcsalád, ami szépen helyre tudta tenni nem csak belsőleg a hajszerkezetet, de külsőre is ápolt, puha lett a hajam. Hatalmas köszönetet érdemel a Szépségbolt, amiért látatlanban megtalálták a gyógyírt a hajamra és kipróbálhattam a termékeket:


Helia-D Regenero hajerősítő sampon minden hajtípusra: imádom a könnyed, folyós állagát a maga borostyán színével és citrusos aromájával! A sampon teljes egészében növényi hatóanyagot tartalmaz, 26 különféle gyógynövény kivonatával. Könnyen kinyerhető a kemény, műanyag flakonból, könnyen felpattan a kattanós fedele. A hajon azonnal eloszlatható és szinte azonnal fel is habzik, selymes, ugyanakkor gazdag habot képez…